Siyasete bağlarsan hepsi Fenerli bu arada. Hepinize karşı bu takım oynuyor, bunu da bilin. TFF de dahil. Lig'te oyuncuların tombala yaparken ceza kart bile verilmiyordu. 18 yıl sonra çıkınca alıştınız tabii, bak Avrupa'da adalet nasıl işliyormuş, gördük.@SF26, işte ben de buna şaşırıyorum. Adamlar bariz bir şekilde yalan söyleyebiliyor. Kendilerine bunu hak görüyorlar. Ülkenin özeti resmen.![]()
@SF26, işte ben de buna şaşırıyorum. Adamlar bariz bir şekilde yalan söyleyebiliyor. Kendilerine bunu hak görüyorlar. Ülkenin özeti resmen.![]()
Başakşehir'in golden hemen sonra verilen kırmızı kart artı Yunus'un yalandan atlamasıyla verilen faul sonrası atılan gol, bir de utanmadan savunmaya çalışıyorlar.Yine 90+'da kurtardı puanı GS. Çok garip bir takım.
Bu ragebait'lere düşmeyin bu aradaHakeme rağmen söke söke aldık. 1 gol hediye penaltı, 1 gol sayılmadı, Yunus'a taban basıldı; 2. kırmızı olabilirdi. Leao ofsayt denildi, denize penaltı yapıldı, sayılmadı.
O pozisyona kırmızı değil mi diyorsunuz şimdi yani? Komik. Adamın kendisi bile itiraz etmedi.Başakşehir'in golden hemen sonra verilen kırmızı kart artı Yunus'un yalandan atlamasıyla verilen faul sonrası atılan gol, bir de utanmadan savunmaya çalışıyorlar.![]()
Tabanla geliyorsan topa değeceksin, ha değemiyorsan rakibe değmesen de faul. Tabanla adama girmek basit bir şey değil. Sadece topa gelişin bile faul olmasına yetiyor. Yunus'un pozisyonu faul yani.Başakşehir'in golden hemen sonra verilen kırmızı kart artı Yunus'un yalandan atlamasıyla verilen faul sonrası atılan gol, bir de utanmadan savunmaya çalışıyorlar.
Bu ragebait'lere düşmeyin bu arada
Vedat'ın göz göre göre ayağına basıldığında sarı oluyorsa, burada mı kırmızı kart çıkıyor? Üstelik hiçbir gol tehlikesi vs. de yok. Siz böyle yalandan savunmaya devam edin; herkes ne olduğunuzu biliyor zaten.O pozisyona kırmızı değil mi diyorsunuz şimdi yani? Komik. Adamın kendisi bile itiraz etmedi.
Berberdeki dayıların komplo teorileri daha mantıklı muhtemelen.GS'yi düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar, kısacası bu tabii işe yaramıyor. GS arayı farkı çok aştı, bundan dolayı beIN Sports satışı yapamıyorlar; sebeplerden birisi bu.