Davinson Sánchez'in pozisyonu ofsayt, zaten tartışmaya gerek yok. Galatasaray'ı mı savunuyorsun, orasını çözemedim. Belirtirsen sevinirim.Ofsayt çizgisini sonradan ayarlıyorlar ha gerçekçi değil. Ben izlerken görüyorum ayaktan çıktıktan çok sonra koyuyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Leao muhtemelen Tanrı'nın futboldaki gölgesi. Direkt kendisi de olabilir.
Utku92 56
Üstün
- Makaleler
- 1
Davinson sánchez'in pozisyonu ofsayt, zaten tartışmaya gerek yok. Galatasaray'ı mı savunuyorsun, orasını çözemedim. Belirtirsen sevinirim.
Doğruları savunuyorum.
Görkem Say 56
Üstün
Yine 90+'da kurtardı puanı GS. Çok garip bir takım.
Olmayan faul'den frikik kullaninca oyle oluyor iste. Klasik Yunus'un kendisini yere atmasi adam degmiyor bile.
ornitorenk 1
Yetkin
Bu maçta GS kollandı algısı yapan açık ve net futbol konusunda bilgisizdir. GS'ye alakasız penaltı verdiler, yetmedi üzerine 10 dakika incelenen ofsayttan golünü iptal ettiler; maç iyice soğudu. Resmen GS puan kaybetsin diye uğraşılan bir maçtı. GS eze eze kazandı. Başka takımın taraftarları artık yediremediği için klasik ağlamalara devam ediyor.
Utku92 56
Üstün
- Makaleler
- 1
Penaltı ile sayılmayan golü de söyleseydiniz.Olmayan faul'den frikik kullaninca oyle oluyor iste. Klasik Yunus'un kendisini yere atmasi adam degmiyor bile.
SF26 100
Bilgin
@michaelscofield 'ın profiline attığım mesajı aynen atayım.
Sallai'nin pozisyonu sarı hafif kırmızı ağır kaçar gibi. Umut Bozok'un kırmızı tartışmaya kapalı doğru karar.
Sallai'nin penaltı kesinlikle sarı kart, 2 sarı burada var Sallai kardeşimiz için.
Barış'ın Fayzullayev ile olan pozisyonunda önceliği Fayzullayev almış, Barış'ın kartı vermesi gereken yerde GS serbest vuruş kazanmış, çektiği pozisyonda da net bir sarı kartı atlamışlar. 2 sarı kart da burada var.
Operi'nin pozisyonu Yunus topu tam kontrole alamadığı için sarı vermiş ama Yunus topu tam kontrole almış olsa direkt kırmızı.
Opoku'nun sarı kartı atlamışlar.
Kemen-Uğurcan net kart.
Davinson'un pozisyonu VAR grafiğine göre de iptal edilmeli.
Enteresan bir maç gene.
Leao'nun pozisyonu da bana temiz gibi geldi ama birkaç açı daha lazım.
Sallai'nin pozisyonu sarı hafif kırmızı ağır kaçar gibi. Umut Bozok'un kırmızı tartışmaya kapalı doğru karar.
Sallai'nin penaltı kesinlikle sarı kart, 2 sarı burada var Sallai kardeşimiz için.
Barış'ın Fayzullayev ile olan pozisyonunda önceliği Fayzullayev almış, Barış'ın kartı vermesi gereken yerde GS serbest vuruş kazanmış, çektiği pozisyonda da net bir sarı kartı atlamışlar. 2 sarı kart da burada var.
Operi'nin pozisyonu Yunus topu tam kontrole alamadığı için sarı vermiş ama Yunus topu tam kontrole almış olsa direkt kırmızı.
Kemen-Uğurcan net kart.
Enteresan bir maç gene.
Pek öyle olduğunu düşünmüyorum ben hocam, Davinson'un pozisyonu resmi VAR grafiğinde bile 'Ben iptal edilmelik bir görüntüyüm.' diye bas bas bağırıyor.Bu maçta GS kollandı algısı yapan açık ve net futbol cahilidir. GS'ye alakasız penaltı verdiler yetmedi üzerine 10 dk incelenen ofsayttan golünü iptal ettiler maç iyice soğudu. Resmen GS puan kaybetsin diye uğraşılan bir maçtı. GS eze eze kazandı. Başka takımın taraftarları artık yediremediği için klasik ağlamalara devam ediyor.
Utku92 56
Üstün
- Makaleler
- 1
Penaltıda temas yok, Sallai'nin kolu var, o da normal. İtme, çekme yok. İlk yarı Yunus'un ayağına bastılar, taban girdi, o net kırmızıydı. Leao da gerideydi, Deniz'in penaltısı vardı.@michaelscofield 'ın profiline attığım mesajı aynen atayım.
Kemen-Uğurcan net kart.
Enteresan bir maç gene.
Pek öyle olduğunu düşünmüyorum ben hocam, Davinson'un pozisyonu resmi VAR grafiğinde bile 'Ben iptal edilmelik bir görüntüyüm.' diye bas bas bağırıyor.
Utku92 56
Üstün
- Makaleler
- 1
Kirli düzeniniz sizi nasıl bu hale getirdi ona şaşırıyorum. İstisnasız her maç kollanıyorsunuz hakemler size maçı hediye edince gelip burada takım övüyorsunuz.![]()
Fenerinkileri koysam konu kontexti dolardı herhalde. Bu pozisyonlarda da bir şey yok
Yeni konular
-
-
-
Windows 11'in Japonca IME Pad panelinin Windows XP tasarımı kullanması
- Max Caulfield
-
-
-
-