Arda dışında iyi topçu yok ki milli takımda. Bomboş bir milli takım. Yetenekleri yok orası aşikar da ruhları hiç yok. 20 yaşındaki adamı Gareth Bale formu açtırdılar vallahi.

Arda dışında iyi topçu yok ki milli takımda. Bomboş bir milli takım. Yetenekleri yok orası aşikar da ruhları hiç yok. 20 yaşındaki adamı Gareth Bale formu açtırdılar vallahi.
Katılmıyorum. Rezil bir hoca varken oyunculara suç atmak saçmalık. Bu milli takımda Arda Güler dışında Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Can Uzun gibi isimler var. Şu takımın tek sorunu aklı başında bir teknik direktör olmaması.

Katılmıyorum. Rezil bir hoca varken oyunculara suç atmak saçmalık. Bu milli takımda arda güler dışında ferdi kadıoğlu, hakan çalhanoğlu, orkun kökçü, kenan yıldız, can uzun gibi isimler var. Şu takımın tek sorunu aklı başında bir teknik direktör olmaması.

Takımın en baştan düzgünce yapılması lazım, mesela Kerem niye milli takımda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılmıyorum. Rezil bir hoca varken oyunculara suç atmak saçmalık. Bu milli takımda Arda Güler dışında Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Can Uzun gibi isimler var. Şu takımın tek sorunu aklı başında bir teknik direktör olmaması.
Orkun ve Ferdi dışı çöp oğlu çöp. Hakan'ın iyi bir maçı yok TR formasıyla. Can da Kenan da overrated.