Montella masuz gene operasyon çekti. Denizi niye oynatmadı, ilk yarı 11'de olmalıydı. Barış'la Kerem'i masuz oynattı, inadına bu adam futboldan anlamıyor.

Lukaku'yu resmen dirilttik. Rakiplerin umut kaynağı oldu bizim çocuklar.
Maç sonu Montella açıklaması; "Ben futbolu çok iyi biliyorum". :facepalm:

Orkun ve Ferdi dışı çöp oğlu çöp. Hakan'ın iyi bir maçı yok TR formasıyla. Can da Kenan da overrated.
Hakan Çalhanoğlu kendi takımının vazgeçilmezi. Oynadığı takımda küçük bir takım. Bu adamlar milli takıma geldiğinde milli takımda kötü performans sergiliyorsa buradaki ayrım bence hoca ayrımı olmalı. Dün Belçika maçında yanlış hatırlamıyorsam Arda sol kanat, İsmail sol bek falandı. Böyle saçma bir dizilişte bu adamlar ne yapsın? Ayrıca Hakan'ın yokluğunda çok iyi görüyoruz ki topu ileri taşıyamıyoruz.

Aynı şekilde Orkun Kökçü'de. Kendi takımında gayet iyi ama milli takımda rezalet. Bu adam niye böyle diye önce bir hocayı sorgulamak lazım. Sergen Yalçın'ın "Orkun milli takımdan döndüğünde bir şeyler oluyor çocuğa (morali bozuluyor anlamında söylüyor)" söylemine bir bakmak lazım.

Can ve Kenan yaşlarına göre çok iyi oyuncular. Para ile alınabilecek oyuncular değil bunlar. Milli takımımızı gereksiz abartmayalım da gereksiz yermeyelim de. Bu takımda üst seviye oyuncular var. En az 5 tane üst seviye sayılabilecek oyuncu var. İsmail Yüksek, Oğuz Aydın, Ozan Kabak, Zeki Çelik (her ne kadar çağırılmasa da) Berke Özer gibi orta seviye oyuncuları saymıyoruz bile.

Şu adamın rezalet dünya kupası performansı sonrası hala hoca olarak 3 maça çıkması rezilliğin daniskasıdır. Birçok ülke teknik direktörü istifa etti veya kovuldu. Ulan Arjantin'in hocası scaloni 2. finaline çıkmasına rağmen finali kaybettiği için bırakma kararı aldı, taraftar döndürdü. Bu rezil herif hala utanmadan takımın başında, çünkü yöneticilerimiz adam değil.

Hakan Çalhanoğlu kendi takımının vazgeçilmezi. Oynadığı takımda küçük bir takım. Bu adamlar milli takıma geldiğinde milli takımda kötü performans sergiliyorsa buradaki ayrım bence hoca ayrımı olmalı. Dün Belçika maçında yanlış hatırlamıyorsam Arda sol kanat, İsmail sol bek falandı. Böyle saçma bir dizilişte bu adamlar ne yapsın? Ayrıca Hakan'ın yokluğunda çok iyi görüyoruz ki topu ileri taşıyamıyoruz.

Aynı şekilde Orkun Kökçü'de. Kendi takımında gayet iyi ama milli takımda rezalet. Bu adam niye böyle diye önce bir hocayı sorgulamak lazım. Sergen Yalçın'ın "Orkun milli takımdan döndüğünde bir şeyler oluyor çocuğa (morali bozuluyor anlamında söylüyor)" söylemine bir bakmak lazım.

Can ve Kenan yaşlarına göre çok iyi oyuncular. Para ile alınabilecek oyuncular değil bunlar. Milli takımımızı gereksiz abartmayalım da gereksiz yermeyelim de. Bu takımda üst seviye oyuncular var. En az 5 tane üst seviye sayılabilecek oyuncu var. İsmail Yüksek, Oğuz Aydın, Ozan Kabak, Zeki Çelik (her ne kadar çağırılmasa da) Berke Özer gibi orta seviye oyuncuları saymıyoruz bile.
Hakan kendi takımının vazgeçilmezsiyse ne yapayım? Adamın TR ile ön planda olduğu maç yok diyorum hala hoca diyorsun sanki Hakan milli takıma geldiğinden beri Montella var.

Sen abartmaya devam et. İstersen Pep getir senin söylemlerine göre bu takım ilk 5 girecek kalitede. Vay be Zeki Çelik bile klasman atlamış. Roma ve Juve gördü diye onu da üst seviye deseydin, az demişsin.

Hakan kendi takımının vazgeçilmezsiyse ne yapayım? Adamın TR ile ön planda olduğu maç yok diyorum hala hoca diyorsun sanki Hakan milli takıma geldiğinden beri Montella var.

Sen abartmaya devam et. İstersen Pep getir senin söylemlerine göre bu takım ilk 5 girecek kalitede. Vay be Zeki Çelik bile klasman atlamış. Roma ve Juve gördü diye onu da üst seviye deseydin, az demişsin.
Olayda tam olarak bu ya zaten. Hakan örneğinden devam etmek gerekirse gayet de üst düzey oyuncu. Bu oyuncu kendi takımında çatır çatır oynayıp da milli takımda oynayamıyorsa (ki eksikliğinde ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu çok iyi görüyoruz) burada suçu oyuncuda aramak saçmalıktan öte bir şey değil.

Ayrıca az önceki mesajımda "oynadığı takım küçük bir takım değil" diyeceğime "oynadığı takım küçük bir takım" demişim onu da düzelteyim.

Ben abartmıyorum, aksine siz abartıyorsunuz. Oyuncuları gereğinden fazla yeriyorsunuz. Dünya Kupasında Cape Verde'nin bile yaptıklarını gördükten sonra olayın oyuncularda değil hocada bittiği çok daha net bence.

Ayrıca Zeki Çelik gayet de ortalama seviyede bir oyuncu. Düşük seviye diyorsanız hiç konuşmayalım bile.

Sen sorunun oyuncularda olduğunu mu düşünüyorsun?

Sen sorunun oyuncularda olduğunu mu düşünüyorsun?
Başta TFF, sonra Montella, daha sonra isteksiz oyuncular da. Hakan, Inter'de şov yapıyor ama Milli Takım'da top kaybı yapıp ayağına top bekliyor. Tek vasfı top kaptırmak. Merih ondan da beter; Dünya Kupası'nda kazandığı hava topu yok. Sorunun bir kısmı da oyunculara ait.