Maç Sonucu | Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Üstüne top geldi diye bir kavram yok dostum. Kaleci nerede duracağını bilmeli.

İpten kurtarmadı Galatasaray'ı, ekstrem bir kurtarışı yoktu; herhangi bir kaleciyi koy, yine aynı kurtarışları yapardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hakeme rağmen kazanan Galatasaray"

Eki Görüntüle 231557
Maçı izlediğine emin misin? Beşiktaş lehine verilen taç ve kornerler, verilmeyen sarı kartlar ayak basmalardan dolayı? Söylesene 2. dakikada sarı kart görmeniz gerekiyordu neden göstermedi? Barış Alper’in ayağına basıldı penaltıyı neden veremedi? Pozisyona itiraz etmeye giden kaptan abdülkerim neden sarı kart gördü? Sallai neden sarı gördü? Söylesene?

Orkun neden alkışladı diye sarı kart gördü? Barış Alper'in pozisyonunda önce topa müdahale var? Galatasaraylı her oyuncu her yere düştüğünde 3 dakika yerden kalkmadı?

Tek yorum yapıp geçiyorum, bu pozisyonun kırmızı kart olmadığını iddia eden arkadaşların göz randevusu ve gözlük masraflarını bizzat karşılayacağım.

Tek yorum yapıp geçiyorum, bu pozisyonun kırmızı kart olmadığını iddia eden arkadaşların göz randevusu ve gözlük masraflarını bizzat karşılayacağım.
Bunu deyip duruyoruz. Hâlâ Barış Alper pozisyonuna penaltı diyorlar.

Hakeme rağmen mi? Sane'nin ilk kırmızı pozisyonunu görmemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…