Besiktas kazansaydi tam tersini derlerdi.
"Hakeme ragmen 1 yedik" gibi.
Besiktas kazansaydi tam tersini derlerdi.
Üstüne top geldi diye bir kavram yok dostum. Kaleci nerede duracağını bilmeli.
Orkun'u karttan sonra izlemek bana da tamamen ömür törpüsü oldu diyebilirim.Eeee o zaman 30 milyon euronun anlamı ne? Çok sinir oldum Orkun'a. Tamam iş yapıyor ama eksikleri çok.
Maçı izlediğine emin misin? Beşiktaş lehine verilen taç ve kornerler, verilmeyen sarı kartlar ayak basmalardan dolayı? Söylesene 2. dakikada sarı kart görmeniz gerekiyordu neden göstermedi? Barış Alper’in ayağına basıldı penaltıyı neden veremedi? Pozisyona itiraz etmeye giden kaptan abdülkerim neden sarı kart gördü? Sallai neden sarı gördü? Söylesene?
Orkun neden alkışladı diye sarı kart gördü? Barış Alper'in pozisyonunda önce topa müdahale var? Galatasaraylı her oyuncu her yere düştüğünde 3 dakika yerden kalkmadı?Maçı izlediğine emin misin? Beşiktaş lehine verilen taç ve kornerler, verilmeyen sarı kartlar ayak basmalardan dolayı? Söylesene 2. dakikada sarı kart görmeniz gerekiyordu neden göstermedi? Barış Alper’in ayağına basıldı penaltıyı neden veremedi? Pozisyona itiraz etmeye giden kaptan abdülkerim neden sarı kart gördü? Sallai neden sarı gördü? Söylesene?
Tek yorum yapıp geçiyorum, bu pozisyonun kırmızı kart olmadığını iddia eden arkadaşların göz randevusu ve gözlük masraflarını bizzat karşılayacağım.
Hakeme rağmen mi? Sane'nin ilk kırmızı pozisyonunu görmemişsiniz.Hakeme rağmen kazanan, hepsini üst üste koyup durdurulamaksızın şampiyonluğa yürüyen Galatasaray’ımızı tebrik ediyorum. Galatasaraylılara söylüyorum, bu saatten sonra bizim dostumuz yok. Herkes ama herkes bizi yenmek için uğraşacak, hakemler de dahil. Artık tek başımızayız. Bravo Galatasaray. En büyüksün CİMBOMBOM.
Derbi maçı gibi değildi...
Barış'ın pozisyonu bana göre gri, giriş çok sakat.Bunu deyip duruyoruz. Hâlâ Barış Alper pozisyonuna penaltı diyorlar.