- Makaleler
- 20
Ağzından salyalar aka aka burada tartışıp/kışkırtıp ban yiyenler lütfen bilet açmasın, uyarı kaldırmıyoruz. Süresi ne ise yatar çıkarsınız.
Bu beste krizi nasıl çözülecek o zaman, taraftar çok fraksiyonlaşmaya başladı. Herkes bağımsız bir şey söylüyor.Kemal'im, Beşiktaş kapalısından gelen beste tüm tribüne dağıtılır. Kapalının beste dağıtmasını engellersen kim nereden beste girecek? Amigo Mustafa'ya mı beste girdirteceksin? Çoluk çocukla tribün yapıyor adam zaten. Yeni Açık desen sığırlar ordusu, hepsi garip hareketler peşinde. Numaralı zaten dünyadan bir haber.
Beste krizini çözmede ilk adım tribünde menfaat kovalamayan hayvan gibi amatör kovalayan gençleri İnönü'ye yani asıl olmaları gereken yere montelemek.Bu beste krizi nasıl çözülecek o zaman, taraftar çok fraksiyonlaşmaya başladı. Herkes bağımsız bir şey söylüyor.
Barış topa basıp dengesini kaybettiği için vermedi, Uduokhai çok sakat giriyor ama denge kaybından ötürü girişin önemi kalmadı. VAR’ın karışması daha sıkıntı olurdu o pozisyon için.Uzun süre sonra ilk defa bir lig maçını izledim. Cumhuriyetin 100. yılının Süper Kupa finalini Arabistan'da oynamaya onay verdikten sonra Galatasaray'ı desteklemeyi bıraktım ligde. Tarafsız olarak izledim. Kimin yendiği umurumda değildi; sadece bir tarafın diğerini ezip daha fazla drama çıkmasını istiyordum. Dramayı hakem çıkardı.
Hakemin maçın gidişatını değiştirdiği bir maçtı. Galatasaray'ın penaltısını vermedi, bence o pozisyon gri değil. Galatasaray'ın ise en az 2 tanesi kesin, tartışmalı olarak belki 3 kırmızı kartla bitirmesi gereken maçtı. Beşiktaş bence biraz daha iyi olan taraftı. 2 yıldan uzun süredir dediğim şeyi tekrar diyorum; bu lig bu hakemlerle izlenmez.
Ayağı olsa halen bu ligde kalmazdı, öküz gibi fiziği var ama ayak 0.Barış Alper bu maçta da topu taraftara hediye etme serisini bozmadı. Helal olsun.![]()
Ben bilerek yaptığını düşünmeye başladım artık. Hadi bir maç kaçırırsın, iki maç kaçırırsın, bu 10-15 maç oldu artık. Böyle gitmeye devam edecek de muhtemelen.Ayağı olsa halen bu ligde kalmazdı, öküz gibi fiziği var ama ayak 0.
Bitiriciliği 100/100 bu arada. Taraftarı bitiriyor.