Uranos

Üstün
Yer
Adana
Maç az önce bitti, Beşiktaş büyük taraftar desteğine rağmen maalesef kazanamadı. İkinci yarıyı izlemedim ama ilk yarı Beşiktaş hem tribün hem futbol olarak çok iyiydi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Shaktar geldikçe gol attı. Beşiktaş'ın defans hattı da hücum hattı da birbirinden uyumsuz elemanlardan oluşuyor. Ayrıca Beşiktaş'ın kesin olarak kesici bir defansif orta sahaya ihtiyacı var. Sadece b2b ile defans olmaz orta sahada. Kıssadan hisse bu takımın stopere, beke, MDO ve slk-sğklere ihtiyacı var.

Ayrıca aynı maçı mı izledik emin değilim. BJK tribünü açık ara en kötü performansı bu maçın ilk yarısında gösterdi. Adamlar sinema izliyordu 1-0'dan itibaren.

Son düzenleme:
Orkun'a verilecek parayla 2 senede takım yeniden kurulurdu, stoperler 3. ligde oynayacak kalitede bile değil zaten. Bu kafayla Beşiktaş Kasım'da değil Eylül'de havlu atar.

Önümüzdeki en az 5 sene Fenerbahçe-Galatasaray rekabetiyle geçecek. BJK'nin tadı tuzu yok.

1753390417854.webp

Kazandıkları savaş yok.

Maç az önce bitti, Beşiktaş büyük taraftar desteğine rağmen maalesef kazanamadı. İkinci yarıyı izlemedim ama ilk yarı Beşiktaş hem tribün hem futbol olarak çok iyiydi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şu takıma 6 ayda 2 tane kanat nasıl bulamadınız onu merak ediyorum. Şampiyon olmak zaten imkansız bari yavaştan takımı yapılandırın ki gelecek sezonlarda bir iddiamız olsun. Solskjaer sırf kanat bulamadı diye Gedson'u devşirmeye çalıştı sonuç ortada. Şu takıma bir tane Santana bi tane diğer siyahi çocuktan bulursanız takım düzelecektir bundan eminim.

Adamlar 19 yaşında Santana buluyorlar, daha haziran ayında alıyorlar 14M paraya. Adam şu ana kadar 4 maçta 4 gol 6 asistle oynuyor. Bizim takımlar da 25 yaşında avrupadan düşmüş futbolcuya 35-30M para versin. Bizim ligden, takımlardan bir halt olmaz.
Valla hocam alın benden de o kadar. GS'liyim Osimhen'in aidiyetine, karakterine, oyununa, azmine, şapka çıkarır önünde diz çökerim fakat bu paralar bizim ülke için absürt. Orkun'u 1 sene önce milli maçlarda küfürle anıyorduk, transfer olunca sanki messi gelmiş gibi algı yapıldı. Bizde Arda Ünyay çıkmış şimdi, daha defans aramaya gerek kalmadı ama hala ararlar sorsan. Yani bende sizin gibi asla anlam veremiyor bu ülkede futbola.

Sabah babama demiştim: 'Tek maç oyna; Beşiktaş maçı 2'den 2 olur, bizim eşşekler yan pas bile yapamaz.' diye. Beşiktaş'ın kazanacağından emin şekilde izliyordu bi de.
Sağ-Sol kanat acil, Sağ bek acil, sol bek yedeği acil, Semih ve Mustafa kiralık gidecek ve onların yerine yedek forvet acil.
Şu an Gökhan Töre'nin ölüsü şu maçta oynasa Abraham ilk yarıda 4 tane bırakmıştı.
Rashica denen teröristi bu takıma transfer edenlerde emeği geçen herkesin Tanrı belasını versin.

Bu takıma net bir MDO lazım. Demir Ege daha toy Avrupa Ligi için.

Milot yıllardan beri aynı. Werder Bremen'den sonra Norwich'e geçmişti ama Galatasaray'a postalamışlardı.

Jurásek çok kötüydü, Santana o kanadı otobana çevirdi.

Felix ve Gabriel hattına söylenecek şey yok zaten.