Bu her iki takım için geçerli. 3 adam var, çıksalar bile onların yerine daha da kötüleri giriyor. FB ve GS artık yedeklere genç, dinamik transfer yapmaları gerek ki, dakika 70'den sonra bitik oynamasınlar. @okanburuk @tedescoTakımda 3 adet terörist var. Ve bunları 90 dakika oyunda tutan hoca bozuntusu ile bu iş gitmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Edirne'yi geçince Fenerbahçe.
Hakemin Türk olmadığını unuttular tabii.
Orası Süper Lig değil kanka. XD
Daha ne rezillikler izletecekler acaba.
Her Galatasaray maçından sonra gelip saldıran ve sorunu, sorunları göremeyen ya da kendi takımının takım olmadığını anlayamayan Fenerbahçeli arkadaşlarım için genel kalıplar. Sunumum bu kadardı, teşekkür ederim.
Gerçek düşüncem ise yazık bize; harcadığımız zamana, emeğe ve paraya.
Fenerbahçe bu rezalet oyundan dolayı ligde cezalandırılıyor, puan kaybediyor. Aynı şekilde Avrupa'ya gidip tokatlanan GS nasıl kaybetmiyor? Fark burada, tabi anlamak isteyene.
Ligde kimse Fenerbahçe'yi cezalandırmıyor. Fenerbahçe o kadar beceriksiz bir takım ki Süperligteki 3-5 tane topa vurmayan adama karşı bile kazanamıyor. Galatasaray lehine ya da aleyhine ne kadar davranılıyorsa Fenerbahçe'ye de öyle davranıyorlar ama inatla görmüyorsunuz. Sonra bazı arkadaşlar bana Youtube'dan hakem hatası derlemesi atıyor. Geçen sene 12 kişi çıkan takım kimdi onu bile unuttum ama ona puan kaybediyorsunuz. Galatasaray yense de yenilse de Avrupa'da da Türkiye'de de daha iyi oynuyor. Şu Zagreb maçında 30 dakika boyunca kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Fenerbahçeyle adamlar, pozisyon yok son 30 dakikada.Fenerbahçe bu rezalet oyundan dolayı ligde cezalandırılıyor, puan kaybediyor. Aynı şekilde Avrupa'ya gidip tokatlanan GS nasıl kaybetmiyor? Fark burada, tabi anlamak isteyene.
İnandırmak için ne yapalım yani birbirimize takımlar lehine hakem hataları isimli video kolajları mı paylaşalım şimdi?
Galatasaray son 3-4 yılda kaç kere Fenerbahçe'yi ezerek yendi ama adı yine değişmedi. Neyse, Fener bağırmaya, Galatasaray da lig şampiyonluğunu başarı zannetmeye devam etsin.
Fenerbahçe bu rezalet oyundan dolayı ligde cezalandırılıyor, puan kaybediyor. Aynı şekilde Avrupa'ya gidip tokatlanan GS nasıl kaybetmiyor? Fark burada, tabi anlamak isteyene.
Fener tek fark varken savunmaya yatıp karambole gol yiyor çünkü. Mourinho çıkarttı başınıza bunu.
2 terörist toplam 38 top kaybı:
Sevindim.
Fener ulaşmasın.
Fenerbahçe ve Galatasaray, oyun anlayışını değiştirmediği sürece Avrupa'da böyle devam eder. Umarım tez zaman içinde 2 takımda Avrupa'da başarıya ulaşır.
Fener ulaşmasın.
Maalesef bu takımla, bu oyuncu grubuyla olmaz. Daha çok hoca harcarız. Yan pas, yan pas, yan pas... Hızlı top yapamıyoruz. Zone press yok. Takımda birlik yok. Santraforun ayağına top değmiyor. Defans zaten yapamıyoruz. Kim gelirse sönüyor. Dünyanın en formda oyuncusunu getir, şu mentaliteyle dünyanın en vasat oyuncusuna dönüşür.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Son cümlen harici dediklerine katılıyorum, imzamı atarım. Bu sene eğer avrupada başarı gelmezse Okan kovulur. Burası Galatasaray. Fenerbahçe ile karıştırmamak lazım.Ligde kimse Fenerbahçe'yi cezalandırmıyor. Fenerbahçe o kadar beceriksiz bir takım ki Süperligteki 3-5 tane topa vurmayan adama karşı bile kazanamıyor. Galatasaray lehine ya da aleyhine ne kadar davranılıyorsa Fenerbahçe'ye de öyle davranıyorlar ama inatla görmüyorsunuz. Sonra bazı arkadaşlar bana Youtube'dan hakem hatası derlemesi atıyor. Geçen sene 12 kişi çıkan takım kimdi onu bile unuttum ama ona puan kaybediyorsunuz. Galatasaray yense de yenilse de Avrupa'da da Türkiye'de de daha iyi oynuyor. Şu Zagreb maçında 30 dakika boyunca kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Fenerbahçeyle adamlar, pozisyon yok son 30 dakikada.
İnandırmak için ne yapalım yani birbirimize takımlar lehine hakem hataları isimli video kolajları mı paylaşalım şimdi?
Galatasaray son 3-4 yılda kaç kere Fenerbahçe'yi ezerek yendi ama adı yine değişmedi. Neyse, Fener bağırmaya, Galatasaray da lig şampiyonluğunu başarı zannetmeye devam etsin.