Kimse darılmasın; maç tamamen Aston'un hakkıydı. Adamlar en az 3 tane %100'lük pozisyon kaçırdı. Sağlık olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Arkadaşlar Kerem'i arayın bir ya. Kötü amacım yok, çay içeceğiz.
Guneyxz
Becerikli
İlk yarısını izledim 2. yarısına gerek yoktu.
RamKokusuSeven
Becerikli
Ben de izlemedim boş verin. Mert adamsın bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say
Üstün
55-75 arasi bir gol bulsak macin seyri degisebilirdi. O 20 dakika oyunumuz da iyiydi bence. Talisca'nin kacirdigi gole bir sey diyemiyorum takimda bu tarz pozisyonda kalmasini ilk isteyecegimiz adam bom bos kacirdi. Duran essegine diyecek bir sey yok mac basindan beri 10 kere falan ayni sekilde ofsayta kaldi. 2 adim fazla atmadigi icin gol gecersiz sayildi. Yapacak fazla bir sey yok Aston Villa hem fiziken hem de oyun olarak cok iyi bir takim. PL'de hemen hemen butun buyuk takimlardan puan aldilar. Emery zaten buralarin adami.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bize Kante lazım o kesin. Bir forvet lazım lookman olur parrot olur fark etmez. Bir de hocam Oostorwolde yerine biri ya. Tabii çok iyidi Oostorwolde ama yani ben onun yerine fizikli, hızlı, genç birini isterim.55-75 arasi bir gol bulsak macin seyri degisebilirdi. O 20 dakika oyunumuz da iyiydi bence. Talisca'nin kacirdigi gole bir sey diyemiyorum takimda bu tarz pozisyonda kalmasini ilk isteyecegimiz adam bom bos kacirdi. Duran essegine diyecek bir sey yok mac basindan beri 10 kere falan ayni sekilde ofsayta kaldi. 2 adim fazla atmadigi icin gol gecersiz sayildi. Yapacak fazla bir sey yok Aston Villa hem fiziken hem de oyun olarak cok iyi bir takim. PL'de hemen hemen butun buyuk takimlardan puan aldilar. Emery zaten buralarin adami.
RamKokusuSeven
Becerikli
Son 15 dakikayı izledim, Fred sahada Amartey gibi geziyordu.
Fred demeyin ya. Zaten saçı Afrika kabilelerindeki kadınlara benziyordu.
Görkem Say
Üstün
Bize Kante lazım o kesin. Bir forvet lazım lookman olur parrot olur fark etmez. Bir de hocam Oostorwolde yerine biri ya. Tabii çok iyidi Oostorwolde ama yani ben onun yerine fizikli, hızlı, genç birini isterim.
Oosterwolde'nin daha genc, fizikli ve hizli hali yok zaten hocam. Olursa da 80-90 milyon falan. Bosuna PL takimlari izlemiyor dedigin tanimin kendisi o zaten. Forvet konusuna katiliyorum bize kesin ve net bir forvet lazim. Soru isareti biraktirmayacak birisi sart ama bence o kisi Lookman degil.
Son 15 dakikayı izledim, Fred sahada Amartey gibi geziyordu.
Cok yoruldu hocam normaldir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-