Duran destek olarak iyi iş çıkardı. Fakat golcü biri lazım takıma. Duran tek başına forvet oynayacak bir oyuncu değil bana kalırsa.

Pivotluk yapacak bir forvetin her uzun topta bu kadar ofsaytta kalmamasi lazim maalesef. Rakip defans ikilisi hem topu hem Duran'i adim adim izleyip her pozisyonda aynisini yaptilar. 1-2 ofsayttan sonra artik akillanmasi lazimdi her geri kaldiginda yuruyerek giriyor iceri.

Oosterwolde'nin daha genc, fizikli ve hizli hali yok zaten hocam. Olursa da 80-90 milyon falan. Bosuna PL takimlari izlemiyor dedigin tanimin kendisi o zaten. Forvet konusuna katiliyorum bize kesin ve net bir forvet lazim. Soru isareti biraktirmayacak birisi sart ama bence o kisi Lookman degil.

Cok yoruldu hocam normaldir.
Hocam valla ama Oostorwolde yerine biri gelebilir ama dediğiniz haklı pahalıdır. Soru işareti bıraktırmayacak biri Julian Alvarez falandır. Ama tahmin ettiğiniz gibi onu veya onun gibi genç birini alamayacağız. En-Nesyri zaten gidecek büyük ihtimalle. Forvet olarak bence Openda olabilir.

Pivotluk yapacak bir forvetin her uzun topta bu kadar ofsaytta kalmamasi lazim maalesef. Rakip defans ikilisi hem topu hem Duran'i adim adim izleyip her pozisyonda aynisini yaptilar. 1-2 ofsayttan sonra artik akillanmasi lazimdi her geri kaldiginda yuruyerek giriyor iceri.
Çok marjinal bir tarzınız var yorumunuza da yansımış bu durum, katılıyorum.

Beşiktaş'ta Bats için dediğimizin birebir aynısı, bitirici forvet lazım. Duran 2. forveti oynayan bir forvet çünkü.

Valencia ile oynadiginda inanilmaz isler cikarmisti. Adamin kariyerinde tek basina iyi oynadigi tek sezon Ismail Kartal sezonu. O sezon Ismail hocanin kurgusu adama kariyer rekorunu kirdirmisti. Tabi forvetlerde is ozguvenle cok alakali. Duran bu gune 10 gol atarak gelmis bir forvet olsa bugun eminim farkli oynardi.