25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Biraz geç açtım, açmayı unuttum. Maç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bana göre Tedesco ilk maçına göre iyi oynattı takımı. Szymanski ve Talisca oynatmasına lafım yok, kadroda hangi oyuncu var ise bunlara şans verip değerlendirmesi lazım. Yani daha Çağlar Söyüncü faciasını sürecek sahaya, oyuncuları tanıması lazım.

Okay Yokuşlu aşağıdaki müdahaleden dolayı kırmızı kart gördü.

1757884416667.webp
1757884439122.webp

Ayrıca maçta topun çizgiyi geçip geçmediği tartışılan pozisyon oldu. Gol çizgisi teknolojisi ülkemizde yok, resimden bakınca gol olarak gözüküyor fakat verilmedi.

1757884584048.webp

Trabzon’un momentum yakalayacağı, Fenerbahçe’den çok daha iyi oynadığı dakikalarda %100 golünü yedikten sonra günah çıkartır gibi Fenerbahçe’nin de golünü vermeyen hakem yüzyılın skandalına imza atmıştır. Bu VAR her çağırdığında karar değiştirmek zorunda değil hakemler. Kendi inisiyatifleri yok mu kardeşim? Son kararı kendileri vermiyor mu izleyerek? Nasıl bu kadar basiretsiz olabiliyorlar?

Trabzonspor’un bu maçta net bir şekilde hakkı gasp edilmiştir, puan alacağı maçta puanları çalınmıştır. Yapı, Fenerbahçe’dir.

Trabzon'un momentum yakalayacağı, Fenerbahçe'den çok daha iyi oynadığı dakikalarda %100 golünü yedikten sonra günah çıkartır gibi Fenerbahçe'nin de golünü vermeyen hakem yüzyılın skandalına imza atmıştır. Bu var her çağırdığında karar değiştirmek zorunda değil hakemler. Kendi inisiyatifleri yok mu kardeşim? Son kararı kendileri vermiyor mu izleyerek? Nasıl bu kadar basiretsiz olabiliyorlar?

Trabzonspor'un bu maçta net bir şekilde hakkı gasp edilmiştir, puan alacağı maçta puanları çalınmıştır. Yapı, Fenerbahçe'dir.

Hakem: Trabzonspor'un golünü haksız yere iptal ettikten sonra Fenerbahçe'nin golünü de günah çıkartmak için iptal ettim.

Trabzon’un momentum yakalayacağı, Fenerbahçe’den çok daha iyi oynadığı dakikalarda %100 golünü yedikten sonra günah çıkartır gibi Fenerbahçe’nin de golünü vermeyen hakem yüzyılın skandalına imza atmıştır. Bu VAR her çağırdığında karar değiştirmek zorunda değil hakemler. Kendi inisiyatifleri yok mu kardeşim? Son kararı kendileri vermiyor mu izleyerek? Nasıl bu kadar basiretsiz olabiliyorlar?

Trabzonspor’un bu maçta net bir şekilde hakkı gasp edilmiştir, puan alacağı maçta puanları çalınmıştır. Yapı, Fenerbahçe’dir.

Yabancı hakem isteyen, yabancı VAR gelmesinde öncülük yapan. Yabancı VAR hep kalmalı üstüne yabancı hakemler gelmeli diyen takım bu hakemlerden fayda sağlıyor öyle mi? Güzel delüzyon.

Yabancı hakem isteyen, yabancı VAR gelmesinde öncülük yapan. Yabancı VAR hep kalmalı üstüne yabancı hakemler gelmeli diyen takım bu hakemlerden fayda sağlıyor öyle mi? Güzel delüzyon.
Yabancı hakem geldi de sizin zararınıza oldu. İşiniz gücünüz o dönemler sadece algı yapmaktı. Galatasaray'ı saha içinde yenemeyince saha dışı yollara başvurmaya çalıştınız, hepsi içinizde patladı. Acun'un kankası olan yabancı hakeminizin ahlaklı bir insan çıkması şokunu atlatamadınız bütün sene boyunca da, sonra bu kararınızdan vazgeçirdiniz TFF'yi.

Yabancı hakem geldi de sizin zararınıza oldu. İşiniz gücünüz o dönemler sadece algı yapmaktı. Galatasaray'ı saha içinde yenemeyince saha dışı yollara başvurmaya çalıştınız, hepsi içinizde patladı. Acun'un kankası olan yabancı hakeminizin ahlaklı bir insan çıkması şokunu atlatamadınız bütün sene boyunca da, sonra bu kararınızdan vazgeçirdiniz TFF'yi.
Nasıl zararına oldu? Mourinho rağmen evinde şut çekemedi Galatasaray. Fenerbahçe'nin yenildiği maçta da hakem Türk idi zaten. Hakemlik bir şey yok o ayrı ama senin dediğinin konuyla alakası yok. Kendin yazıp kendin oynamışsın.