Maç Sonucu | Fenerbahçe 1-1 Lyon

Kerem ısrarı nedir, ilginç; milli takımı da o adam yedi. Torpil mi var, nedir, adam sıfır.

İsmail hoca bıraktığımız İsmail hoca değil. Kendini Arsenal hocası zannediyor sanırım.
Bakalım, Lyon'u eleyemezse işi zor. Bir yandan da kovulsa yerine kim gelecek diyorum, daha lig başlar başlamaz hoca da yollanmaz herhalde.

Bakalım, Lyon'u eleyemezse işi zor. Bir yandan da kovulsa yerine kim gelecek diyorum, daha lig başlar başlamaz hoca da yollanmaz herhalde.
Yerine gelecek hoca çok. Ersun Yanal, Aykut Kocaman, Bülent Uygun... Bu şekilde futbol oynarsak turu geçemeyiz bu çok açık.

Şöyle bakıyorum da GS'ın yaptığını Fener bu durumdaki haliyle imkânsız yapamazmış. Juventus'a 5 atması elemesi, hadi 2. maç neredeyse batıracaklardı. Ama o takım da koskoca Juventus'tu, Fener gelse karşısına herhalde 10 atardı rahat.

Acaba Alex de Souza, Kocaman vakası İsmail Kartal Asensio vakası olarak devam mı edecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Umut vaat eden bir futbol var da takımın kendisi arasında sinerjiye ihtiyacı var.

Şunda da o kadar radikal fikrim var ki Asensio bu takıma zarar veriyor artık. Rakip ceza sahamızda Kante adamı bozmuş gidip, yardım etmeye tenezzül etmeyecek az kaldı yani. 10-20 arası veren varsa yolla gitsin. Diğer türlü sonu felaket kötü olacak ki taraftar direkt Asensio diyor. Gören de sanacak süper oynuyor. Adam hayalet casper ve gösterdiği oynayış ortada gelmişler Asensio diye bağırıyorlar. Anlık olarak Talisca ondan daha mücadeleci.

Asensio bir taraflarını kaldıramıyor. Adam koşmuyor ve koşamıyor. Bugün 38 yaşındaki Lewandowski, Asensio'dan daha fazla koşuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…