belfort 394 38
Uzman
İsmail hoca bıraktığımız İsmail hoca değil. Kendini Arsenal hocası zannediyor sanırım.Vallahi Fener elenirse İsmail Eagle hocam fena hedef tahtası olur, lig sonunu göremeyebilir.
İsmail hoca bıraktığımız İsmail hoca değil. Kendini Arsenal hocası zannediyor sanırım.Vallahi Fener elenirse İsmail Eagle hocam fena hedef tahtası olur, lig sonunu göremeyebilir.
Bakalım, Lyon'u eleyemezse işi zor. Bir yandan da kovulsa yerine kim gelecek diyorum, daha lig başlar başlamaz hoca da yollanmaz herhalde.İsmail hoca bıraktığımız İsmail hoca değil. Kendini Arsenal hocası zannediyor sanırım.
Yerine gelecek hoca çok. Ersun Yanal, Aykut Kocaman, Bülent Uygun... Bu şekilde futbol oynarsak turu geçemeyiz bu çok açık.Bakalım, Lyon'u eleyemezse işi zor. Bir yandan da kovulsa yerine kim gelecek diyorum, daha lig başlar başlamaz hoca da yollanmaz herhalde.
Hadi Lyon'u eledi diyelim, bu oynayışla gidemezler zaten.Bakalım, Lyon'u eleyemezse işi zor. Bir yandan da kovulsa yerine kim gelecek diyorum, daha lig başlar başlamaz hoca da yollanmaz herhalde.
Doğru düzgün Avrupa tecrübesi olmayan teknik direktörle bu iş olmaz.
Asensio bir taraflarını kaldıramıyor. Adam koşmuyor ve koşamıyor. Bugün 38 yaşındaki Lewandowski, Asensio'dan daha fazla koşuyordur.Umut vaat eden bir futbol var da takımın kendisi arasında sinerjiye ihtiyacı var.
Şunda da o kadar radikal fikrim var ki Asensio bu takıma zarar veriyor artık. Rakip ceza sahamızda Kante adamı bozmuş gidip, yardım etmeye tenezzül etmeyecek az kaldı yani. 10-20 arası veren varsa yolla gitsin. Diğer türlü sonu felaket kötü olacak ki taraftar direkt Asensio diyor. Gören de sanacak süper oynuyor. Adam hayalet casper ve gösterdiği oynayış ortada gelmişler Asensio diye bağırıyorlar. Anlık olarak Talisca ondan daha mücadeleci.