Yok, bu takıma fark etmiyor. FIFA’daki City gibi, adama Luton kadrosu versen de kazanıyor. Fenerbahçe, Real kadrosu kursa BFK’ya yenilir.

Hiç üzmedi. Ali Koç nefreti Fenerbahçeliği'min önüne geçti. Son dakikalarda olan pozisyon penaltıydı bence ama vermemesi için dua ettim vermedi de. İyi oldu seçim için önemliydi bu puan kaybı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Allah'ın adaleti saçmalığınız kabak tadı verdi cidden.

10 yıl önce Fener şampiyon olurken Allah'ın adaleti yoktu şimdi var. Dünyanın öbür tarafında yok ama Türkiye'de sadece Fener'e var.

İrfan Can kepçe kulaklısı yüzünden maç kaybedilmiş maşallah gsli şizolar Allah'ın adaleti kolpası sıkıyor.

Ali Koç halen utanmadan aday olabiliyor ya, yanarım ona yanarım. Galatasaraylı olarak acımaya başladım artık Fenerbahçe için. Başarısız olan yılları için değil, koskoca kulübün, bir tarihin zengin bir adamın oğlunun elinde oyuncak olduğu için.

Ali Koç halen utanmadan aday olabiliyor ya, yanarım ona yanarım. Galatasaraylı olarak acımaya başladım artık Fenerbahçe için. Başarısız olan yılları için değil, koskoca kulübün, bir tarihin zengin bir adamın oğlunun elinde oyuncak olduğu için.
Ali Koç, Beşiktaş'ta, Galatasaray'da olsa 1 ayda dayanamaz gönderilirdi. Nasıl hala duruyor anlayamadım.

@ToprakElgz, maçın hakkı 0-2, en kötü 1-2. Hakemin skandal kararlarıyla berabere kaldılar.
Fener hangi golü hakem sayesinde atmış?

Adam 2 tane golü hiçe sayıyor 😂.

Hah argümanı yok. Twitter'da ne görürse onu yazıyor. 2 tane dümdüz normal gol var ne penaltı ne de bir şey gelmiş Fener'e 0 gol yazmış.

Son düzenleyen: Moderatör: