Hakem desteğine rağmen alamadı Fenerbahçe. Alanyaspor ilk golü attıktan sonra skoru korumaya değil de gol atmaya yönelik oynasaydı çok rahat kazanırdı. 2.5 üst 1 oynamıştım bu maça sağ olsun yatırdı beni de.
Detaylar
Kim cevapladı?Tedesco doğru bir tercih değildi, ilk başarısızlıkta hocayı kesip atan FB için değil özellikle. Trabzonspor maçında da gördük, Trabzon 10 kişi kalmasaydı başka bir skor olacaktı. Oynadığı geçiş oyununu yaptıracak yerli seçenekler vardı zaten Fenerbahçe için.
Şenol Güneş
Uzman
Ben de anlamıyorum. 7 yılda başka biri de çıkamadı mı yani. Bir de adaylar da hep aynı, bu ülkede başka adam yok mu Fenerbahçe başkanı olacak? Bu işin içinde bir şeyler var bence, bize sızmayan.Ali Koç, Beşiktaş'ta, Galatasaray'da olsa 1 ayda dayanamaz gönderilirdi. Nasıl hala duruyor anlayamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence İsmail Kartal Fenerbahçe için daha iyi olurdu. Lakin Tedesco eskisi gibi performans gösterse güzel olabilirdi.Tedesco doğru bir tercih değildi, ilk başarısızlıkta hocayı kesip atan FB için değil özellikle. Trabzonspor maçında da gördük, Trabzon 10 kişi kalmasaydı başka bir skor olacaktı. Oynadığı geçiş oyununu yaptıracak yerli seçenekler vardı zaten Fenerbahçe için.
@Şenol Güneş, Aziz Yıldırım gibi birisi lazım.
25457 48
Başarılı
Lig başladıktan sonra hoca değiştirmeyi bende doğru bulmuyorum fakat puan kaybı Tedesco'nun değil Ali Koç'un suçu. Transferleri erken bitirmesi gerekiyordu, yeni transferler hariç elimizdeki oyuncuların çoğu iyi değil.Tedesco doğru bir tercih değildi, ilk başarısızlıkta hocayı kesip atan FB için değildi özellikle. Trabzonspor maçında da gördük. Oynadığı geçiş oyununu yapacak yerli seçenekler vardı zaten Fenerbahçe için.
yusufumm07 48
Üstün
Tedessco fiyasko oldu, herkes Ali Koç'u suçluyor. Aziz Yıldırım olsa dahi Fenerbahçe'nin şampiyon olması imkansız bu lig düzeninde.
Şenol Güneş
Uzman
Bir eleman vardı ben başkan olmak istiyorum diyordu, yaşı yetmiyordu sanırım aday olmaya, işin şovunda mı bilmem ama Ali Koç'tan iyi olur herhaldeBence İsmail Kartal Fenerbahçe için daha iyi olurdu. Lakin Tedesco eskisi gibi performans gösterse güzel olabilirdi.
@Şenol Güneş, Aziz Yıldırım gibi birisi lazım.
@Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi, Ali'den ben bile iyi yönetirim.
Blackraven 26
Üstün
Tedesco doğru bir tercih değildi, ilk başarısızlıkta hocayı kesip atan FB için değil özellikle. Trabzonspor maçında da gördük, Trabzon 10 kişi kalmasaydı başka bir skor olacaktı. Oynadığı geçiş oyununu yaptıracak yerli seçenekler vardı zaten Fenerbahçe için.
Geleli daha 2 hafta olmamış adamın ne yaptığını ne ettiğini gördün de eleştiri yapıyorsun Allahınızı seviyorsanız ya. Adamın takımla yaptığı antreman sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. İnsaf.
Edit: Ek olarak takım gayet baskılı ve ileride oynamaya çalıştı Tedesco kenarda çıldırdı oyuncuları durmadan ileri gitmeye ve press yapmaya zorladı ama oyuncular Mourinho'nun 1 senedir mahvettiği mental ve antreman alışkınlıkları yüzünden bunu yapmaya zorlandı. Zamanla iyileşecekler.
Her karanlığın sonunda aydınlık vardır bu beraberlik sayesinde Ali Koç'un gideceği kesinleşti. Aydınlık günler yakındır.