@Blackraven, 3 büyükler hariç kalan bütün takımların bu kadar zayıf olduğu bir ligde ilk 5 haftada bu kadar puan kaybedersen şampiyonluk elden gider. Fenerbahçe de bu süreçte kaç tane hoca yedi, yine biliyorsun. Buraya gelen hoca bunları göze alarak gelir. Şampiyon olamazsan istediğin kadar gol at, istediğin kadar iyi oyna bir sonraki sene Fenerbahçe'nin yönetim aklı seni ilk hatada şutlar.
Yani C. Daum gibi bir şey çıkmayacak kolay kolay, öyle kredi tanınmıyor artık.

Galatasaray geçen sene kaç puanla şampiyon oldu, biliyorsun. Bu ligi övmek için değil, aksine sportif gerçekliğin uzak olduğu bir lig.

@Blackraven, 3 büyükler hariç kalan bütün takımların bu kadar zayıf olduğu bir ligde ilk 5 haftada bu kadar puan kaybedersen şampiyonluk elden gider. Fenerbahçe de bu süreçte kaç tane hoca yedi, yine biliyorsun. Buraya gelen hoca bunları göze alarak gelir. Şampiyon olamazsan istediğin kadar gol at, istediğin kadar iyi oyna bir sonraki sene Fenerbahçe'nin yönetim aklı seni ilk hatada şutlar.

Galatasaray geçen sene kaç puanla şampiyon oldu, biliyorsun. Bu ligi övmek için değil, aksine sportif gerçekliğin uzak olduğu bir lig.

Dediğiniz hiçbir şey Tedesco ile alakalı şeyler değil zaten ilk puan kaybını Mourinho yaptırdı Tedesco değil zaten bu puan kaybı bile Tedescoya sayılmaz . Taktiksel olarak adam yapması gereken her şeyi yaptı. 63. dakikada yaptırdığı değişiklik ile takım ileride top tutmaya başladı. Forma şansı alamayan Levent Mercan ve Cenk ile gol buldurdu. Sahaya girip penaltı kullanma veya kaleye İrfan yerine geçmesi dışında yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Fenerbahçe'nin kaç tane hoca yediğini kendi ağzınla söylüyorsun, gelen tüm hocalar başarısız olmuşsa sorun başkanda. Hadi Tedesco'nun hatası diyelim, Talisca tüm penaltılarını aynı köşeye vuruyor ve kaçırıyor. 4 puan kaybettik bundan dolayı.

@25457, Sorunun Ali Koç olduğunu artık kendisi de biliyordur zaten.
Asıl durum, camianın içinde kaos yükseliyor, bununla birlikte taraftarın hocaya verdiği kredi de haliyle az oluyor.

Maalesef ki devir eskisi gibi değil. Bu Beşiktaş için de geçerli. GvB de ilk geldiğinde el üstünde tutuluyordu, Ole de Bilbao maçından sonra.

Aziz Yıldırım'ın da son seneleri başarılı değildi. O da bir kaosla gönderildi. Doğru olan mıydı, sanmıyorum.

Beşiktaş'a da aynısı oldu, paralar nerede diyerek F. Orman'a kumpas düzenlediler.

Tedesco değil zaten bu puan kaybı bile Tedescoya sayılmaz. Taktiksel olarak adam yapması gereken her şeyi yaptı. 63. dakikada yaptırdığı değişiklik ile takım ileride top tutmaya başladı.
Oyunculara girdiysek, Oğuz'un sol ağırlıklı oynaması doğru muydu? Semedo - Mert değişlikliği mantıklı mıydı? İFC'nin 11'de yer bulmaması, sizce ne kadar doğru?

Son düzenleme:
Oyunculara girdiysek, oğuz'un sol ağırlıklı oynaması doğru muydu? Semedo - mert değişlikliği mantıklı mıydı? İfc'nin 11'de yer bulmaması, sizce ne kadar doğru?

Evet doğruydu çünkü sol ağırlıklı oynayacak başka oyuncu yok kadroda. Semedo-mert değişikliğine yorum yapamayız sonuçta adam sakatlıktan dönmüş, çıkmak istemiş olabilir maç öncesinde o kadar oynayacağı düşünülmüş olabilir mert müldür'ün defansif yönü daha iyi olduğu için yapılmış olabilir. İfc derken İrfancan Kahveci'den bahsediyorsunuz o arkadaş ilk olarak 90 dakika oynayabilecek kondisyona gelsin ve oynadığı pozisyonların ilk görevi olan hız ve atiklik becerisini kazansın sonra bakarız. Mourinho maalesef ki irfanı bitirdi ve buradan dönmesini sadece kendisi sağlayabilir.

895226b9b1c10bbc4973e023fcb29b8f.webp

Mourinho maalesef ki İrfan'ı bitirdi ve buradan dönmesini sadece kendisi sağlayabilir.
Burada haklısınız, diyeceğim yok. Lakin kiralık vermediği bir oyuncuyu daha nasıl değerlendirmek istiyor olabilir yönetim aklı, ona gerçekten anlam veremiyorum. Eğer kiralık vermeyeceklerse, ilk 11 için birtakım planları vardır diye düşünüyor(dum) en kötü yönetim açısından.