Behzatinho
Yetkin
Okan hoca falan değil zaten. Kocaeli maçı sonrası Osimhen'in yokluğundan bahsediyorsa o adamın hocalığı sorgulanır.Konya sporda gördük okanda osimhen olmadım bir hiç iki takımada sifirdan reset lazim.
Okan hoca falan değil zaten. Kocaeli maçı sonrası Osimhen'in yokluğundan bahsediyorsa o adamın hocalığı sorgulanır.Konya sporda gördük okanda osimhen olmadım bir hiç iki takımada sifirdan reset lazim.
Yalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam...İş Volkan'a kalmadan bizim Okan halleder. Malum tüm ölüleri diriltiyor. Volkan'a da bir kıyak geçer..
Ben ömrümde böyle bal görmedim. Şu herifteki balın çeyreği bizde olsa çok başka hayatımız olurdu :dYalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam...
İnan bana fenerli değilim.Fenerli olduğun belli oluyor hocam dolaylı yoldan. GS'ye ne kadar algı yaparsanız yapın, bizi bölemeyeceksiniz.
Trabzonspor bu hafta kazanırsa Fenerbahçe ile puanları eşitliyor. Haftaya da derbi var, şenlik o zaman başlıyor.