Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 17 Nisan 2026 #41 BirForumcuKişi dedi: Konya sporda gördük okanda osimhen olmadım bir hiç iki takımada sifirdan reset lazim. Genişletmek için tıkla... Okan hoca falan değil zaten. Kocaeli maçı sonrası Osimhen'in yokluğundan bahsediyorsa o adamın hocalığı sorgulanır.
BirForumcuKişi dedi: Konya sporda gördük okanda osimhen olmadım bir hiç iki takımada sifirdan reset lazim. Genişletmek için tıkla... Okan hoca falan değil zaten. Kocaeli maçı sonrası Osimhen'in yokluğundan bahsediyorsa o adamın hocalığı sorgulanır.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 17 Nisan 2026 #42 Behzatinho dedi: İş Volkan'a kalmadan bizim Okan halleder. Malum tüm ölüleri diriltiyor. Volkan'a da bir kıyak geçer.. Genişletmek için tıkla... Yalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam...
Behzatinho dedi: İş Volkan'a kalmadan bizim Okan halleder. Malum tüm ölüleri diriltiyor. Volkan'a da bir kıyak geçer.. Genişletmek için tıkla... Yalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam...
Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 17 Nisan 2026 #43 ysffbulut dedi: Yalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam... Genişletmek için tıkla... Ben ömrümde böyle bal görmedim. Şu herifteki balın çeyreği bizde olsa çok başka hayatımız olurdu :d
ysffbulut dedi: Yalnız o değil de Allah herkese Okan Buruk şansı versin gerçekten çok ballı adam... Genişletmek için tıkla... Ben ömrümde böyle bal görmedim. Şu herifteki balın çeyreği bizde olsa çok başka hayatımız olurdu :d
RecepBaltasiSevenInsan Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 527 17 Nisan 2026 #44 Uzun bir aradan sonra yeniden futbol takip edeyim dedim. Yine hüsran...
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 819 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 565 17 Nisan 2026 #45 Morthunel dedi: Fenerli olduğun belli oluyor hocam dolaylı yoldan. GS'ye ne kadar algı yaparsanız yapın, bizi bölemeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... İnan bana fenerli değilim.
Morthunel dedi: Fenerli olduğun belli oluyor hocam dolaylı yoldan. GS'ye ne kadar algı yaparsanız yapın, bizi bölemeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... İnan bana fenerli değilim.
ONDEARTH Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Beğeniler 263 18 Nisan 2026 #46 Xackwild dedi: Trabzonspor bu hafta kazanırsa Fenerbahçe ile puanları eşitliyor. Haftaya da derbi var, şenlik o zaman başlıyor. Genişletmek için tıkla... 2.'lik yarışı kızışıyor, belli olmaz; Fenerbahçe 2.'lik için bir 6 gol daha atabilir.
Xackwild dedi: Trabzonspor bu hafta kazanırsa Fenerbahçe ile puanları eşitliyor. Haftaya da derbi var, şenlik o zaman başlıyor. Genişletmek için tıkla... 2.'lik yarışı kızışıyor, belli olmaz; Fenerbahçe 2.'lik için bir 6 gol daha atabilir.