Şu maçı izleyip hala Fener'in kollandığını, maçı Samsun'un verdiğini falan iddia etmek çok gülünç. Hele hele bahsedilen takım Samsunspor, sahibi holigan GS'li hani.

Torreira taraftara gidip sevinir kart görmez, Guendouzi aynısını yapar direkt kart görür. Sırf sakatlıkların 5 dakika yediği maçta +5 verilir. Fenerbahçe son saniye gol atar 90+10 oynatılır. Samsunspor'un diğer hiçbir takıma karşı oynamadığı kadar faullü oynayıp karşılığında inanılmaz az kart almasını saymıyorum dahi. Maç bitti hala Fenerbahçelilere kart gösteriyor hakem ama kollanan Fenerbahçe oluyor nasıl oluyorsa. Ne içiyorsanız ben de istiyorum.

Sidiki ve Nene bir maçta daha takımı ipten aldı. Bu genç yetenekleri ise bizim iş bilmez FB'liler, futboldan anlamayan yorumcuların gazı ile yemeye çalışıyorlar.

Screenshot_20260308_221454_Instagram.webp

Adil bir lig değil, ayrıcalık bekleyen takımın yine son dakika gollerle günü kurtarması; lig sonu hayırlısıyla namağlup 2.lik yükleniyor. Bu arada rakip kırmızı kart görmemiş, şaşırdım. Biri 12-13 yıl falan demiş de hayali yıldız ekleyen takımdan her şey beklenir.:D