Maç Sonucu | Fransa 1-0 Paraguay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 106

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Fransa adını çeyrek finale yazdırdı, Fas ile oynayacaklar çeyrek finalde.

Hep daha güçsüz takımları destekliyorum umarım önümüzdeki maçı Fas Yener.

Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya. Neyse darısı çeyrek finalde Fas'a. Şunlar da defolup gidecek umarım turnuvadan.

Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya.
Bir şekilde erken gol bulsalar dediğin olurdu aslında ama adamlar yok 11 kişi defans yapıyorlar tekme tokat.

Öncelikle rezalet bir hakem performansı vardı. Gözünün önündeki penaltıyı görmedi. Dünya kupasının en çok sarı kart gören takımı Paraguay olmasına rağmen 0 sarı kartla bitirmeleri resmen komedi gibi. Ayrıca 2 tane kasıtlı kırmızı kart gereken fauller vardı. Neredeyse tüm kararları Paraguay lehine kullandı. Bana Fransa’yı destekleyecek hale getirdiği için hakeme teşekkür ediyorum. Fransa’yı çok güzel doğradı.

Helal olsun böyle hakeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…