Paraguay hiç keyifli bir futbol oynamıyor elenmeleri iyi oldu bence. Full savunmaya kapanıp penaltılara götürmeye çalışmak dünyanın en sıkıcı üç beş şeyinden biri.
Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya. Neyse darısı çeyrek finalde Fas'a. Şunlar da defolup gidecek umarım turnuvadan.
Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya.
Öncelikle rezalet bir hakem performansı vardı. Gözünün önündeki penaltıyı görmedi. Dünya kupasının en çok sarı kart gören takımı Paraguay olmasına rağmen 0 sarı kartla bitirmeleri resmen komedi gibi. Ayrıca 2 tane kasıtlı kırmızı kart gereken fauller vardı. Neredeyse tüm kararları Paraguay lehine kullandı. Bana Fransa’yı destekleyecek hale getirdiği için hakeme teşekkür ediyorum. Fransa’yı çok güzel doğradı.
Öncelikle rezalet bir hakem performansı vardı. Gözünün önündeki penaltıyı görmedi. Dünya kupasının en çok sarı kart gören takımı Paraguay olmasına rağmen 0 sarı kartla bitirmeleri resmen komedi gibi. Ayrıca 2 tane kasıtlı kırmızı kart gereken fauller vardı. Neredeyse tüm kararları Paraguay lehine kullandı. Bana Fransa’yı destekleyecek hale getirdiği için hakeme teşekkür ediyorum. Fransa’yı çok güzel doğradı.