Detaylar
Kim cevapladı?Cipher10101
Uzman
Hep daha güçsüz takımları destekliyorum umarım önümüzdeki maçı Fas Yener.
Think Different
Gelişen
Paraguay hiç keyifli bir futbol oynamıyor elenmeleri iyi oldu bence. Full savunmaya kapanıp penaltılara götürmeye çalışmak dünyanın en sıkıcı üç beş şeyinden biri.Hep daha güçsüz takımları destekliyorum umarım önümüzdeki maçı Fas Yener.
Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya. Neyse darısı çeyrek finalde Fas'a. Şunlar da defolup gidecek umarım turnuvadan.
Cryophonik
Başarılı
Bir şekilde erken gol bulsalar dediğin olurdu aslında ama adamlar yok 11 kişi defans yapıyorlar tekme tokat.Tatmin olamadım ya, şu haramballcu Paraguay'ın 5-6 yemesini bekliyordum, rezil olmalarını istiyordum. Emeksiz buraya kadar gelmelerinin cezasını çeksinler istiyordum. 1-0 olmadı ya.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Öncelikle rezalet bir hakem performansı vardı. Gözünün önündeki penaltıyı görmedi. Dünya kupasının en çok sarı kart gören takımı Paraguay olmasına rağmen 0 sarı kartla bitirmeleri resmen komedi gibi. Ayrıca 2 tane kasıtlı kırmızı kart gereken fauller vardı. Neredeyse tüm kararları Paraguay lehine kullandı. Bana Fransa’yı destekleyecek hale getirdiği için hakeme teşekkür ediyorum. Fransa’yı çok güzel doğradı.