Herkesin görüşü farklıdır ama haramball oynamakla mücadele olmaz, adamlar 90 dakika kapandı. Hem korkak damgası yediler hem de seyir zevkini düşürdüler.Adamların bütçeleri belli, kadroları belli; eleştirmek saçma. Buna rağmen deli gibi mücadele ettiler. Fransa'nın da penaltısı penaltı gibi değildi. Bizim milli takımın yapamayacağını yaptılar.
Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Nasıl olmaz hocam, adamları toplasan piyasa değeri Mbappe kadar etmez. Bence gayet iyi mücadele ettiler, fizikleri iyi, koşuları iyiydi. Kendileri de atamayacaklarını biliyordu. Ellerinde imkân yoksa ne yapsınlar? Ben heyecanla izledim Fransa'yı, acaba eleyebilirler mi diye ama izin vermezler.Herkesin görüşü farklıdır ama haramball oynamakla mücadele olmaz, adamlar 90 dakika kapandı. Hem korkak damgası yediler hem de seyir zevkini düşürdüler.
Yeşil Burun Adalarının oynadığı oyundan sonra, haramball oynayan takımları savunmanın bahanesi olamaz, kadro değeriyle alakası yok konunun. Zerre emek vermeden geldiler buralara, haramball kesinlikle yasaklanmalı futboldan. Bir de millet para veriyor, o kadar izlemeye geliyor, bazı bölgelerde millet sabahın köründe kalkıyor izlemeye, sen kalkıp böyle rezil, korkak bir oyunla insanların cebini, zamanını harcıyorsun.Nasıl olmaz hocam, adamları toplasan piyasa değeri Mbappe kadar etmez. Bence gayet iyi mücadele ettiler, fizikleri iyi, koşuları iyiydi. Kendileri de atamayacaklarını biliyordu. Ellerinde imkân yoksa ne yapsınlar? Ben heyecanla izledim Fransa'yı, acaba eleyebilirler mi diye ama izin vermezler.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Yeşil burun iyiydi ancak bunlar da farklı mücadele etti. Seyir zevki olmaz, sevmezsin ama onlar için büyük başarı; Almanya'yı elediler, Fransa'yı da eleyebilirlerdi. Esas milli takım rezil oldu; ne yaptı, koca sıfır. ABD yedeklerle çıkmasaydı, yenebilirler miydi? İstifa bile etmediler, sonuncu oldular.Yeşil Burun Adalarının oynadığı oyundan sonra, haramball oynayan takımları savunmanın bahanesi olamaz, kadro değeriyle alakası yok konunun. Zerre emek vermeden geldiler buralara, haramball kesinlikle yasaklanmalı futboldan. Bir de millet para veriyor, o kadar izlemeye geliyor, bazı bölgelerde millet sabahın köründe kalkıyor izlemeye, sen kalkıp böyle rezil, korkak bir oyunla insanların cebini, zamanını harcıyorsun.