Galatasaray çok ciddi ataklar yapmadı. Osimhen girdikten sonra atmosfer değişti ama o da 70. dakikada girdi. Öbür türlü çok tehlikeli sayılan girişim yok. Ayrıca ne zaman olursa olsun (tabiri caizse) Günay oynadığı zaman kaybediyoruz.

Hazırlık maçı değil mi hocam? Böyle maçlarda hiçbir teknik direktör kolay kolay as oyuncularını riske atmaz. O yüzden rotasyon yapılması ve sürelerin dengeli dağıtılması gayet normal.

Galatasaray çok ciddi ataklar yapmadı. Osimhen girdikten sonra atmosfer değişti ama o da 70. dakikada girdi. Öbür türlü çok tehlikeli sayılan girişim yok. Ayrıca ne zaman olursa olsun (tabiri caizse) Günay oynadığı zaman kaybediyoruz.
Bir hazırlık maçı ile konuşmak olmaz. Ama bu yönetimin her sene bir kere Osimhen'i düşürdüler diye her sene son günleri beklemesi, çok aptalca. Her sene hazırlık kampı görmeyen oyuncuları kadroya ekliyorlar. Geçen seneleri hatırlayın; ilk 4-5 haftaları zar zor ya bir golle ya da son dakika gollerle kazandık, iyi futbol oynamayarak. Dursun başkanı severim; Mustafa başkanın çizip bıraktığı yolda harika bir şekilde alıp devam ettirdi. Finansal olarak çok iyiyiz. Ama finansal olarak kötü olan Fenerbahçe'nin bu şekilde transferler yapıp bunun üstüne bir de senin ilgilendiğin adamları almaya çalışıyorsa, vay bizim halimize. Acil bir şekilde takıma takviyeler yapılması lazım yoksa bu sene galatasarayın işi ciddi derecede çok zor.

Bizim takımlarımız hazırlık maçı da olsa maçları ne zaman ciddiye alacak merak ediyorum. Dünya Kupası' nda da gruptan rahat çıkarız dediler, ilk elenen biz olduk.

Hazırlık maçı değil mi hocam? Böyle maçlarda hiçbir teknik direktör kolay kolay as oyuncularını riske atmaz. O yüzden rotasyon yapılması ve sürelerin dengeli dağıtılması gayet normal.

İlla da kazanacaklar benim için. Hazırlık mazırlık fark etmez. As oyuncu riske atılmayacaksa neden Osimhen var?

İlla da kazanacaklar benim için. Hazırlık mazırlık fark etmez. As oyuncu riske atılmayacaksa neden Osimhen var?
Osimhen olası bir sakatlıkta sezonu kapatırsa bunu söyleyecek misin? Bu maçların 2. amacı takımdaki eksikleri görmek ve yedek oyunculara şans vermektir.