KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #51 Aakons dedi: Sallai > yunus. İcardi > osimhen. Genişletmek için tıkla... Okan maçı kendi elleriyle veriyor...
Aakons dedi: Sallai > yunus. İcardi > osimhen. Genişletmek için tıkla... Okan maçı kendi elleriyle veriyor...
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 30 Eylül 2025 #52 michaelscofield dedi: Okan maçı kendi elleriyle veriyor... Genişletmek için tıkla... Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor.
michaelscofield dedi: Okan maçı kendi elleriyle veriyor... Genişletmek için tıkla... Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.310 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 30 Eylül 2025 #53 İmparatorun varisinin kararlarını sorgulamayız!
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 561 30 Eylül 2025 #54 Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Kadroya niye takıldınız bu kadar?
Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Kadroya niye takıldınız bu kadar?
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.310 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 30 Eylül 2025 #55 Hakem şike yapıyor.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #56 Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Liverpool yedekleri Zeytinburnuspor falan da bizim mi haberimiz yok?
Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Liverpool yedekleri Zeytinburnuspor falan da bizim mi haberimiz yok?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 30 Eylül 2025 #57 The Semih dedi: Kadroya niye takıldınız bu kadar? Genişletmek için tıkla... Salah ve İsak ile baslanmalıydı. Onu gectim Liverpool bayağı kötü oynuyor + okanbalı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
The Semih dedi: Kadroya niye takıldınız bu kadar? Genişletmek için tıkla... Salah ve İsak ile baslanmalıydı. Onu gectim Liverpool bayağı kötü oynuyor + okanbalı.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.310 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 30 Eylül 2025 #58 Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Liverpool kötü değil, Okan fazla iyi oynatıyor.
Aakons dedi: Çok ballı herif. Liverpool hem tam kadroyla çıkmıyor, bir de kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Liverpool kötü değil, Okan fazla iyi oynatıyor.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 561 30 Eylül 2025 #59 michaelscofield dedi: Liverpool yedekleri Zeytinburnuspor falan da bizim mi haberimiz yok? Genişletmek için tıkla... 2-3 oyuncu yok sadece saracaklar illa. Aakons dedi: Liverpool bayağı kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı maçı mı izliyoruz, Liverpoolu oynatmıyor Galatasaray benim izlediğim maçta. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
michaelscofield dedi: Liverpool yedekleri Zeytinburnuspor falan da bizim mi haberimiz yok? Genişletmek için tıkla... 2-3 oyuncu yok sadece saracaklar illa. Aakons dedi: Liverpool bayağı kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı maçı mı izliyoruz, Liverpoolu oynatmıyor Galatasaray benim izlediğim maçta.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #60 The Semih dedi: 2-3 oyuncu yok sadece saracaklar illa. Genişletmek için tıkla... Evet. Yedekler bile ilk 11 seviyesinde. seeraddar dedi: Liverpool kötü değil, Okan fazla iyi oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Oyuncularda farklı motive olmuşlar bu maça The Semih dedi: Aynı maçı mı izliyoruz, liverpoolu oynatmıyor GS benim izlediğim maçta. Genişletmek için tıkla... Yok. Galatasaray iyi oynayamaz. Okan iyi futbol oynatamaz. Liverpool kötü o kadar...
The Semih dedi: 2-3 oyuncu yok sadece saracaklar illa. Genişletmek için tıkla... Evet. Yedekler bile ilk 11 seviyesinde. seeraddar dedi: Liverpool kötü değil, Okan fazla iyi oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Oyuncularda farklı motive olmuşlar bu maça The Semih dedi: Aynı maçı mı izliyoruz, liverpoolu oynatmıyor GS benim izlediğim maçta. Genişletmek için tıkla... Yok. Galatasaray iyi oynayamaz. Okan iyi futbol oynatamaz. Liverpool kötü o kadar...