Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 10 Mart 2026 #11 Her şeye rağmen Liverpool'un tur atlayacağını düşünüyorum.
Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 10 Mart 2026 #12 Chomusuke dedi: BJK maçından ötürü çok yorgundu. Genişletmek için tıkla... Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü.
Chomusuke dedi: BJK maçından ötürü çok yorgundu. Genişletmek için tıkla... Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 10 Mart 2026 #13 Nullestio dedi: Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü. Genişletmek için tıkla... Takıma kazandıracaksa gitsin ama fizik gücü olarak yerini doldurabilecek oyuncumuz yok maalesef.
Nullestio dedi: Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü. Genişletmek için tıkla... Takıma kazandıracaksa gitsin ama fizik gücü olarak yerini doldurabilecek oyuncumuz yok maalesef.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 560 10 Mart 2026 #14 Nullestio dedi: Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü. Genişletmek için tıkla... Neden gitmesi lazım adam 2 bek çıkarttı bugün de sarı kart aldırttı, ikili mücadelede dünyada ilk 5'e giriyor. Sane daha kötü barıştan mesela.
Nullestio dedi: Gitmesi lazım bu takımdan 10 maç oynuyorsa 1 iyi 9 kötü. Genişletmek için tıkla... Neden gitmesi lazım adam 2 bek çıkarttı bugün de sarı kart aldırttı, ikili mücadelede dünyada ilk 5'e giriyor. Sane daha kötü barıştan mesela.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 10 Mart 2026 #15 Rövanş çok zor ama bu bile yeter bana. Bir sezonda iki kere yenmek kolay değil. İç saha da ne olduğumuzu gösterdik en azından.
Rövanş çok zor ama bu bile yeter bana. Bir sezonda iki kere yenmek kolay değil. İç saha da ne olduğumuzu gösterdik en azından.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 10 Mart 2026 #16 Winner dedi: Her şeye rağmen Liverpool'un tur atlayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz geçen konuda da en az 5 fark bekliyordunuz. Dediklerinizin tersi çıkıyor hep, umarım bu da ters çıkar ve tur atlarız. Çeyrek final görmemiz lazım. Eğer orada PSG gelirse güle güle zaten.
Winner dedi: Her şeye rağmen Liverpool'un tur atlayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz geçen konuda da en az 5 fark bekliyordunuz. Dediklerinizin tersi çıkıyor hep, umarım bu da ters çıkar ve tur atlarız. Çeyrek final görmemiz lazım. Eğer orada PSG gelirse güle güle zaten.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 10 Mart 2026 #17 Geçen maçta şike, şans gibi bahaneler uyduranlar bu sefer ne diyecekler merak ediyorum. Tebrikler Galatasaray.
Geçen maçta şike, şans gibi bahaneler uyduranlar bu sefer ne diyecekler merak ediyorum. Tebrikler Galatasaray.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 975 Çözümler 2 Beğeniler 813 10 Mart 2026 #18 Kupon yattı yav, GS 2. yarı 1 tane atar biter dedim, ilk yarı 1 tane attı bitti. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2026
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 10 Mart 2026 #19 michaelscofield dedi: Siz geçen konuda da en az 5 fark bekliyordunuz. Dediklerinizin tersi çıkıyor hep, umarım bu da ters çıkar ve tur atlarız. Çeyrek final görmemiz lazım. Eğer orada PSG gelirse güle güle zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, alınmayın ama bizi Chelsea bile yok eder.
michaelscofield dedi: Siz geçen konuda da en az 5 fark bekliyordunuz. Dediklerinizin tersi çıkıyor hep, umarım bu da ters çıkar ve tur atlarız. Çeyrek final görmemiz lazım. Eğer orada PSG gelirse güle güle zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, alınmayın ama bizi Chelsea bile yok eder.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 560 10 Mart 2026 #20 ryz dedi: Geçen maçta şike, şans gibi bahaneler uyduranlar bu sefer ne diyecekler merak ediyorum. Tebrikler Galatasaray. Genişletmek için tıkla... Tutturmuşlar bir "eski Liverpool değil", adamlar Prime Liverpool'dan bahsediyor. Hiçbir takım şu an Prime döneminde değil, laf olsun işte, dolandı dillere. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2026
ryz dedi: Geçen maçta şike, şans gibi bahaneler uyduranlar bu sefer ne diyecekler merak ediyorum. Tebrikler Galatasaray. Genişletmek için tıkla... Tutturmuşlar bir "eski Liverpool değil", adamlar Prime Liverpool'dan bahsediyor. Hiçbir takım şu an Prime döneminde değil, laf olsun işte, dolandı dillere.