Jankat 3 mutlak golü kurtardı. Nhaga çok koştu, Osimhen oyundan çıktı kavga falan oldu.

Sarı kartlar vardı ama sadece bizim taraftan Sallai ve Osimhen yedi. Osimhen kavga yüzünden ve Sallai de faulden sarı kart yedi.

Okan Buruk iki sarı kart yedi. Alkış yapıp ikinci sarı karttan, kırmızı yiyip oyundan attılar.

Yeni gelen Lesley boşuna var. Hiçbir işe yaramıyor. Ha olmuş ha olmamış.

Maçı izlemedim fakat Barış Alper Yılmaz'ın aldığı faul pozisyonunu vesaire gördüm, Okan Buruk çok iyi eğitmiş tebrik ederim.

Galatasaray'a artık Osimhen'den hayır gelmeyecek gibi. Maaşını mı alamıyor artık nedir bilemiyorum ama maçlarda yaptığı hareketler normal değil.

Villarreal'in penaltısı verilmedi, komedi vallahi. Hazırlık maçında bile GS kollanıyor. Osimhen'e kırmızı kart yok, çok iyi. Devam böyle, düzen aynı şekilde devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah bizlere yani Galatasaray taraftarına sabır versin. Her transfer dönemi acı çekiyoruz.
Osimhen iyi futbolcu ama öfke kontrolü sıfır. Normal maç olsa kırmızı yer ve takımı yalnız bırakır. Geçen sezon da birçok maçta bu tarz girişimleri fazlaca oldu.
O kadar ayağa basma oldu ama bir sarı kart çıkmamasına rağmen henüz maçın 2. dakikasındaki penaltıya itiraz eden Okan Buruk'u oyundan atmak nasıl bir kin ve nefretin ürünüdür ve ligimiz nasıl hakemler tarafından yönetildiğinin göstergesidir. Destek eline geldiği için bence penaltı değil. Süpürme yok.
Ligin ilk maçında Çorum FK ile 2-2 berabere kalır bu takım. Şu an oynanan futbol hiç güven vermiyor.

Haftaya lig başlıyor, sol kanat yedeği yok forvet yedeği yok on numara yok stoper yedeği yok. Bir kez daha soruyoruz, Dursun Özbek transferler nerede? Oynanan oyun zaten geçen seneden beri kötü, Mertens'i keşke bir daha alabilsek.

Ligin ilk maçında Çorum FK ile 2-2 berabere kalır bu takım. Şu an oynanan futbol hiç güven vermiyor.
Dursun Özbek sağ olsun. Transfer yapacak ama acele etmeyin diyor.
Maaşını mı alamıyor artık nedir bilemiyorum ama maçlarda yaptığı hareketler normal değil.
Rakip takımdaki adam Osimhen'in tişörtünü çıkaracak. O dereceye geldi.

Haftaya lig başlıyor, sol kanat yedeği yok forvet yedeği yok on numara yok stoper yedeği yok. Bir kez daha soruyoruz, Dursun Özbek transferler nerede? Oynanan oyun zaten geçen seneden beri kötü, Mertens'i keşke bir daha alabilsek.

GS'nin bu sene Şampiyonlar Ligi'nden erkenden elenmesi lig şampiyonluğuna odaklanmasını sağlar. O yüzden Fenerli arkadaşlar GS'ye destek verin :D Geçen sezon, önceki sezona göre 22 puan düşük almasına rağmen Fenerbahçe garanti şampiyonluğu alamadı.