Bunu yazmanı bekliyordum yazdın. Teşekkür ederim. Artık futboldan anlayan kişi sayısından düştük senide. Bilgin olan konularda tekrar görüşmek üzere. Torreria'nın bizim oyuncumuz olmadığını biliyorsundur umarım. Yavaş yavaş öğrenirsin kadroyu da.
Bunu yazmanı bekliyordum yazdın. Teşekkür ederim. Artık futboldan anlayan kişi sayısından düştük senide. Bilgin olan konularda tekrar görüşmek üzere. Torreria'nın bizim oyuncumuz olmadığını biliyorsundur umarım. Yavaş yavaş öğrenirsin kadroyu da.
O adam bile diyorsa, Fener'in eski futbolcusuydu o adam. Ona bile neler yaptınız fanatiklikle. Bu yoruma bile inanmıyorsanız, size bir şey anlatılmaz dediğim gibi.
Galatasaray'ın yorumcularına çok bakmaya gerek yok o zaman. Daha beter olduklarını biliyoruz. Mesela H*k*n Ş*k*r gibi. Pardon o yorumcu değildi karıştırdım. Amerikalı ünlü bir kaçakçıydı
Sanırım aynı konuya yazmadınız. Çünkü göremedim de dediğinizi.
Galatasaray'ın yorumcularına çok bakmaya gerek yok o zaman. Daha beter olduklarını biliyoruz. Mesela H*k*n Ş*k*r gibi. Pardon o yorumcu değildi karıştırdım. Amerikalı ünlü bir kaçakçıydı
3-5 kişi öyle diye bütün takım zan altında bırakılamaz. Siz Chobani'ye bakın Stadyumun adını bile almışlar. Galatasaray şehit vermiş bir takımdır; yorum yaparken 2 kere düşün.
Yunan yoğurdu üreten bir marka. Sorun nedir? Umarım 'Yunan yoğurdu, isim çalmış Türk yoğurdudur' diye yorum yapmazsınız. Ayrıca bakın bakalım Hamdi Ulukaya nerenin vatandaşıymış.
Ona bakarsak Fenerbahçe ülkeyi kurtardı. General Harington kupasını kazanmasaydı, şuan hepimiz İngilizlerin bıraktığı izleri konuşuyor olurduk değil mi? Yorum yaparken düşünme eylemini siz yapın.