Captain Skriniar 95
Üstün
Baştan sona say bakayım kaç kere yere atlamış kırmızı turuncunuz? Kolay say diye özet attım. Orijinalini istiyorsan 2 ile çarp çıkar sonuç.
Baştan sona say bakayım kaç kere yere atlamış kırmızı turuncunuz? Kolay say diye özet attım. Orijinalini istiyorsan 2 ile çarp çıkar sonuç.
Bunu yazmanı bekliyordum yazdın. Teşekkür ederim. Artık futboldan anlayan kişi sayısından düştük senide. Bilgin olan konularda tekrar görüşmek üzere. Torreria'nın bizim oyuncumuz olmadığını biliyorsundur umarım. Yavaş yavaş öğrenirsin kadroyu da.Bütün maçlarda yapıyorsunuz, oyunculara kendini atma eğitimi veriliyor herhalde tiyatrocular.![]()
Fenerli olan yorumcu bile kabul ediyor; işte siz böylesiniz.Bunu yazmanı bekliyordum yazdın. Teşekkür ederim. Artık futboldan anlayan kişi sayısından düştük senide. Bilgin olan konularda tekrar görüşmek üzere. Torreria'nın bizim oyuncumuz olmadığını biliyorsundur umarım. Yavaş yavaş öğrenirsin kadroyu da.
Yorumcu: Fenerliyim ve kabul ediyorum.Fenerli olan yorumcu bile kabul ediyor; işte siz böylesiniz.
O adam bile diyorsa, Fener'in eski futbolcusuydu o adam. Ona bile neler yaptınız fanatiklikle. Bu yoruma bile inanmıyorsanız, size bir şey anlatılmaz dediğim gibi.Yorumcu: Fenerliyim ve kabul ediyorum.
Hala bilgin yok![]()