Davinson pozisyonunda ne var yahu abartmayın artık ya her maç geliyorsunuz bi bitmediniz. Baldırına çarpıyor. Eline çarpsa bile doğal konum el arkasında neresine soksun adam o uzun siyahi kolu?

Osimhen’in pozisyonu da penaltı.

Lemina ve Torreira ölmüş ama genç dinamik adamlar yedekte oturuyor. Nhaga ve Lesley’e şans vermeli. Sane neden yedek ve Barış 11? Kerem için Zaha yemişti, şimdi Barış için Sane yiyecek hoca. Sane’yi yedirmeyeceğiz. Barış hiçbir şey yapmıyor. Şampiyonlar Ligi’nde al, boğuşsun dursun rakip beklerle. Barış’ın yapacağı tek şey bu.

Osimhen hem gol, hem asist, hem son saniye gol çıkaracak savunma yapıyor. O adamı pamuklara saralım.
Görmek istediğiniz gibi görün ne diyeyim. Balonlarınız şampiyonlar ligi başlayınca patlayacak.

Okan, Leao'lu oyun planını denemiş diye bir video vardı X'te. Fakat denenecek maç Göztepe miydi ve Barış kazması niye bu kadar geç alındı oralar soru işareti. Kadro tam oturunca anlaşılır biraz daha. Ben keyif aldım, topun oyunda kaldığı süre de yüksekti. Batrakov'u da beğendim, top kendinde değilken bile yönlendirmeye devam etti.

Görmek istediğiniz gibi görün ne diyeyim. Balonlarınız şampiyonlar ligi başlayınca patlayacak.
Patlayacak o balon biz değiliz yalnız sizsiniz. Biz kendimizi Şampiyonlar Ligi’nde geçen sene ziyadesiyle kanıtladık zaten. Bu sene tarihin en kötü Liverpool’una karşı sizi göreceğiz.

Göztepe maçına gelirsek, Galatasaray hastalığı her zamanki gibi oynadığı takımları hep küçümsüyor. Maalesef bu huyumuzu sevmiyorum. İlk yarıda çok küçümsedik ve kötü oynadık. İkinci yarıda vitesi 2’den 5’e çektik 15 dakikada bitti iş. Bunu hep yapıyoruz, keşke yapmasak.