Galatasaray sonuna kadar kaybetmeyi hak etti. Kocaeli'nin taraftarı çok iyi ama maç sonundaki küfürler falan yakışmıyor. Holiganizm, aptallıktan başka bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu galibiyette Kocaelispor taraftarının çok büyük etkisi var, maçın başladığı esnada mutfakta su içiyordum maç düdüğü başlar başlamaz “Körfezim bak işte” diye salondan bir ses geldi neye uğradığımı şaşırdım. Maç İstanbul’da Rams parkta oynansaydı muhtemelen Galatasaray kazanırdı.
Yani Galatasaray’ın futbolcusu olsam böyle zor bir deplasmanda bende zorlanırdım, tebrik edilecek futbolcular/teknik direktör değil taraftar.

Nasılsa GS 3 4 tane atar puan kaybettirmezler dedim izlemedim maçı ama yenilmiş vay be hiç beklemezdim.

Gidiyor avrupa takimini yeniyor geliyor Kocaeli'ye yeniliyor. Ben artik futbola inanmiyorum.

Sabahtan beri içimden Kocaelispor'un ilk yarıyı kazanacağı geçiyordu. Başlamadan beş dakika önce 1/2'ye 21.80'den girmiştim. 100K için Agyei son dakika ilk yarıyı 1 ile kapatınca dedim akşamın bereketi geldi diye.

GS bekleyip bekleyip bu maçta kaybetti. Türkiye ligini oynamayın, izlemeyin.
Gecen bir kupon yaptim 4000 lira veriyor hepsi bizim ligten yatti. 😅 Tovbe bir daha oynamayacagim.

Arada bir tokat yemek gerekiyor ki kendimize gelelim. Ne zamandır vasat top ounuyoruz. Organize atak denen şey bizde yok. Ya duran top ya da öne top şişirme. Artık rakipler bu taktiği çözdü. Eee önde baskı yapacak kimse de yokt.

TEBRİKLER KOCAELİSPOR.

Kocaelispor iyi hazırlanmış, temiz bir galibiyet aldılar. Galatasaray'da hafta içi ŞL galibiyetinin hem yorgunluğu hem de rehaveti vardı. Özellikle Okan denen elemanın 4-4-2 fantazisi ve Icardi gibi artık bitik olan bir adamı 10 numara pozisyonunda oynatıp tamamen fişi çekmesi bugün Galatasarayın yenilmesinin en temel sebebidir. Fenerbahçe tarafı geçmiş seneler gibi saha dışına çıkmıyor artık saha içinde kalıp oyunlarını oynuyorlar. Bir Galatasaraylı olarak önümüzdeki derbide bizi yenip liderlik koltuğuna otursalar hiç zoruma gitmez. Çünkü bizim ahraz taraftar bu puan kayıplarına rağmen hâlâ gereksiz rehavet gösteriyorlar ve okanda hâlâ oyuncularda suç buluyor. Kendisi de sırf Icardi denen eleman mutlu olsun diye takımı üç puandan etti...