Detaylar
Kim cevapladı?Reklam panolarına çarparak sakatlanmış diyorlar.
RamKokusuSeven
Becerikli
@deinzz gördüğünüz üzere hocam.
Başka bir Türk ekibi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
Ben de bunu gördüm fakat vücuttan ayrılma olarak düşündüm şahsen kopmayı. Fark etmiyor da artık geçmiş olsun diyelim. Çok şanssız bir durum cidden, ne oldu o pankartta ne vardı da bu hale geldi. Dışarıdan hiç ciddi bir çarpma gibi görünmüyordu. Osimhenin de kolu kırıldı sanırım, konate aygırı resmen diz atıyor. Cidden felaket bir maç bu, keşke tek kaybettiğimiz maç olsaydı. O kadar olay oldu ki hakemi skoru konuşmaya yer gelmiyor artık. Umarım lige de havlu atılmaz, langın durumu cidden kötü ama osimhende kırık yoktur inşallah.
Nullestio
Uzman
Osimhen ulna kemiği kırıldığını söylüyorlar, 7 8 hafta iyileşmiyormuş.Ben de bunu gördüm fakat vücuttan ayrılma olarak düşündüm şahsen kopmayı. Fark etmiyor da artık geçmiş olsun diyelim. Çok şanssız bir durum cidden, ne oldu o pankartta ne vardı da bu hale geldi. Dışarıdan hiç ciddi bir çarpma gibi görünmüyordu. Osimhenin de kolu kırıldı sanırım, konate aygırı resmen diz atıyor. Cidden felaket bir maç bu, keşke tek kaybettiğimiz maç olsaydı. O kadar olay oldu ki hakemi skoru konuşmaya yer gelmiyor artık. Umarım lige de havlu atılmaz, langın durumu cidden kötü ama osimhende kırık yoktur inşallah.
Reklam tabelasına çarptı. Parmak kırıldı.Skor umrumda değil de Lang'a ne oldu maçın son yarım saatini izlemedim bilen varsa yazabilir mi?
emilbreivik
Uzman
Çok iyimsersin.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-