Adam önceki kupayı kazanmasına rağmen hiç rehavete kapılmamış, son derece istekli ve hazır gelmiş.
Ronaldo kötü topçu demiyorum, hatta Ronaldo’dan nefret bile etmiyorum böyle dalga geçtiğime bakmayın. Fakat insanlar adamı oynadığı futbol ile değil, karakteri ile övüyor. Mesela Messi yok hayranını üzmüş, yok Donald Trump ile fotoğraf çekinmiş. Ben oynadığı futbola bakarım, adam egolu diye Ronaldo’dan kötü olmuyor.

Zaten dünyada genel olarak Messi vs Ronaldo anketi yapsak, Ronaldo’yu oylayanların yarısı yakışıklı ve vücudu iyi diye oylar. Dediğim gibi Ronaldo’ya asla çöp veya balon demiyorum, ama Ronaldo insan ise Messi uzaylıdır.

Bitik adam. Yıllardır futbol izlerim bir başarısını görmedim, Dünya Kupası yok bir şey yok.
Yani o kadar da değil, adam en fazla Şampiyonlar Ligi kazanan oyuncu konumunda. Ronaldo'dan bahsediyoruz. Ancak yıllarca Ronaldocuydum, artık yavaş yavaş Messi'nin büyüklüğünü kabulleniyorum ben de. Adam çok iyi. Sıradışı... 🥲

Aynı durum bende de oldu. Başka bir yetenek.
Arjantin takımı Messi’ye tam itaat halinde. O yürümeden koridorda bile yürümüyor kimse. Hepsi onun askeri olmayı kabul etmiş kendi egolarını bir kenara bırakıp. İnanılmaz bir durum. Maç içinde de topu alan Messi’yi arıyor ona vermek için direkt. Messi de fişi çekiyor. İnanılmaz bir adam.