Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 28 Nisan 2026 #1 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain evinde Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti. Yorumum: Son zamanlarda izlediğim en iyi maç olabilir. Her şeyiyle bambaşka bir maçtı. Rövanşı dört gözle beklemeye başladım desem yalan olmaz.
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain evinde Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti. Yorumum: Son zamanlarda izlediğim en iyi maç olabilir. Her şeyiyle bambaşka bir maçtı. Rövanşı dört gözle beklemeye başladım desem yalan olmaz.
Mavz 2K Başarılı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 72 29 Nisan 2026 #2 Akıllar 2017 PSG Barça maçına gitti.
KS KS Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 29 Nisan 2026 #3 Mavz 2K dedi: Akıllar 2017 PSG Barça maçına gitti. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra o ayarda bir maç oldu. Bir de geçen seneki Inter-Barça maçı da fena değildi.
Mavz 2K dedi: Akıllar 2017 PSG Barça maçına gitti. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra o ayarda bir maç oldu. Bir de geçen seneki Inter-Barça maçı da fena değildi.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 29 Nisan 2026 #4 Behzatinho dedi: UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain evinde Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti. Yorumum: Son zamanlarda izlediğim en iyi maç olabilir. Her şeyiyle bambaşka bir maçtı. Rövanşı dört gözle beklemeye başladım desem yalan olmaz. Genişletmek için tıkla... PSG haramballı becerebilse belki bir golle kurtarabilirdi gibi. Çok iyi maçtı.
Behzatinho dedi: UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain evinde Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti. Yorumum: Son zamanlarda izlediğim en iyi maç olabilir. Her şeyiyle bambaşka bir maçtı. Rövanşı dört gözle beklemeye başladım desem yalan olmaz. Genişletmek için tıkla... PSG haramballı becerebilse belki bir golle kurtarabilirdi gibi. Çok iyi maçtı.
KS KS Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 29 Nisan 2026 #5 Alessandro Del Piero dedi: PSG haramballı becerebilse belki bir golle kurtarabilirdi gibi. Çok iyi maçtı. Genişletmek için tıkla... İki tarafın da defanslar felaket dağıldı. Bir ara Olise'ler falan kanat değiştirdi, sonra geri ayarlarına döndüler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2026
Alessandro Del Piero dedi: PSG haramballı becerebilse belki bir golle kurtarabilirdi gibi. Çok iyi maçtı. Genişletmek için tıkla... İki tarafın da defanslar felaket dağıldı. Bir ara Olise'ler falan kanat değiştirdi, sonra geri ayarlarına döndüler.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 29 Nisan 2026 #6 Behzatinho dedi: İki tarafın da defanslar felaket dağıldı. Bir ara Olise'ler falan kanat değiştirdi, sonra geri ayarlarına döndüler. Genişletmek için tıkla... Liverpool deplasmanından sağ çıksaydık, bu PSG ile eşleşecektik. Allah bizi korumuş . Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2026
Behzatinho dedi: İki tarafın da defanslar felaket dağıldı. Bir ara Olise'ler falan kanat değiştirdi, sonra geri ayarlarına döndüler. Genişletmek için tıkla... Liverpool deplasmanından sağ çıksaydık, bu PSG ile eşleşecektik. Allah bizi korumuş .
Mavz 2K Başarılı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 72 29 Nisan 2026 #7 Behzatinho dedi: Uzun zaman sonra o ayarda bir maç oldu. Bir de geçen seneki ınter-barça maçı da fena değildi. Genişletmek için tıkla... PSG'nin konsept formasını almıştım, giymenin tam vakti
Behzatinho dedi: Uzun zaman sonra o ayarda bir maç oldu. Bir de geçen seneki ınter-barça maçı da fena değildi. Genişletmek için tıkla... PSG'nin konsept formasını almıştım, giymenin tam vakti
KS KS Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 29 Nisan 2026 #8 Alessandro Del Piero dedi: Liverpool deplasmanından sağ çıksaydık, bu PSG ile eşleşecektik. Allah bizi korumuş . Genişletmek için tıkla... En çok ondan korktum hocam, hatta maç bittiğinde gram üzülmemiştim. Dedim, iyi oldu; yoksa PSG bizim üzerimizde deney yapardı. Mavz 2K dedi: PSG'nin konsept formasını almıştım, giymenin tam vakti Genişletmek için tıkla... Sen yavaştan formayı çıkar hocam, şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2026
Alessandro Del Piero dedi: Liverpool deplasmanından sağ çıksaydık, bu PSG ile eşleşecektik. Allah bizi korumuş . Genişletmek için tıkla... En çok ondan korktum hocam, hatta maç bittiğinde gram üzülmemiştim. Dedim, iyi oldu; yoksa PSG bizim üzerimizde deney yapardı. Mavz 2K dedi: PSG'nin konsept formasını almıştım, giymenin tam vakti Genişletmek için tıkla... Sen yavaştan formayı çıkar hocam, şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 29 Nisan 2026 #9 Modern futbol tarihinin en iyi maçıydı, tartışmasız.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.207 Çözümler 7 Beğeniler 821 Yer 4 8 15 16 23 42 29 Nisan 2026 #10 Tarihe geçti.