Kimsenin şüphesi olmasın 2030 dünya kupasına bomba gibi gireceğiz, bu turnuva tecrübemiz yoktu.

Aday kadro açıklandıktan sonra bu takımın az çok ne yapacağı belliydi. Tüm sezon kendi takımlarında şans bulamayanlar Avrupa'nın başka liglerinde sezonun oyuncusu seçilenlere tercih edildi. Gruba gelince; ilk maçta 3 tane kule gibi stoperin arasına Kerem'i attı. Ondan ders çıkarmadı bu maçta yine onunla başladı ve yine verim alamadı. Burada Kerem'e Merihe veya herhangi bir bir oyuncuya eleştirme yapmıyorum. Takımda bir sistem yok. Eleştirim direkt hocayadır. Çünkü kendisi de üst perdeden boş boş konuşuyordu. Bugüne gelirsek sağ kanatta Barış'la başlaması gereken maçta gidip Yunus'la başladı. Arda patır kütür sahaya bıraktı oyundan almaya korktu. İki maçtır orta sahada rakibe boşluk verip yediğimiz iki tane saçmasapan gol. Ama olur mu? Merih, Hakan efendi üzülürler kalpleri kırılır. Ayrıca Samet denen arkadaşı hiç beğenmem ama şundan eminim ki Portekiz maçını çıkarırsak Samet'in MT performansı Merihten daha iyidir bu kadar netim.

Hata bizde... Yok efendim "güveniyoruz, yaparsınız, en az çeyrek final, alın size 100 şarkı, alın size konvoy" gibi fanteziler yaptığımız için zaten olmazdı. Açıkçası "sizden bir b-k olmaz" deseydik turnuvanın içinden geçerlerdi. Biz millet olarak böyle kodlanmışız.

Arda/Hakan/Kenan/Kerem/Uğurcan/Merih/Montella ve kankalarının evlerine füze atın, kaybımız füze olur. Yok olun dünyadan, hakkımız varsa haram zıkkım olsun.
Tanrı topunuzun belasını versin, Berke Özer büyük adamsın. Aklı olan bu milli takıma gelmez.

Hata bizde... Yok efendim "güveniyoruz, yaparsınız, en az çeyrek final, alın size 100 şarkı, alın size konvoy" gibi fanteziler yaptığımız için zaten olmazdı. Açıkçası "sizden bir b-k olmaz" deseydik turnuvanın içinden geçerlerdi. Biz millet olarak böyle kodlanmışız.
Klasik Milli takım döngüsüdür. Güle oynaya umutlu gönderdiğimiz her maç-turnuva hep böyle olur. Euro 2020'de böyleydi. Oranın ruhu zuhur etti.

Şu takımı kalkıp bir daha desteklersem...
Neyse küfür etmeyeceğim, etmişim var sayın siz.

Ahı var Aral'ın, Berke'nin, asıl mevkiisinde 2 tane karbon kopya 6 numara oynatılan Orkun'un, Ahmetcan'ın, Yusuf'un, Demir Ege'nin ahı var üstünüzde.
O ahı aldınız, umarım bir daha dünya kupasına falan gitmeyiz. Sizin reklamlarınızı çekmeyelim. Şu halkın tüm umutlarını söndürüp bir şey olmamış gibi Bodrum'da villalarda oturacaksınız. Çıkacak bunun acısı hepinizden.