CanPatrioTic
Yetkin
Elenmeleri iyi oldu, hiç üzülmedim bile.
Pardon da Uğurcan ne yaptı? Köşeye giden top neredeyse direğe çarparak içeri girdi, onu kurtaramadı diye bir kaleciye kızılmaz. Geri kalan bilmem kaç kişi 2 tane zayıf rakibe 1 gol atamamışken Uğurcan mı suçlu? Hadi oradan algınızı başka yerde yapın.
Şampiyonlar Ligi'nde o kadar uçup kaçarken bir sorun yoktu. Fakat 3 şutun 2'sini içeri alıyorsa burada bana bu adamı savunamazsın. Sadece Uğurcan'ı suçlamadım, bu arada tekrar okuyun cümleyi lütfen. Bu kadroda hatasız kişiler varsa onlar; Mert Müldür, Abdülkerim, Kenan ve Ferdi.Pardon da Uğurcan ne yaptı? Köşeye giden top neredeyse direğe çarparak içeri girdi, onu kurtaramadı diye bir kaleciye kızılmaz. Geri kalan bilmem kaç kişi 2 tane zayıf rakibe 1 gol atamamışken Uğurcan mı suçlu? Hadi oradan algınızı başka yerde yapın.
Kenan aldığı her topu ezdi. Kenan'ı severim ama bu iki maçta da başarısızdı. Nasıl hatasız dersin Kenan'a?Şampiyonlar Ligi'nde o kadar uçup kaçarken bir sorun yoktu. Fakat 3 şutun 2'sini içeri alıyorsa burada bana bu adamı savunamazsın. Sadece Uğurcan'ı suçlamadım, bu arada tekrar okuyun cümleyi lütfen. Bu kadroda hatasız kişiler varsa onlar; Mert Müldür, Abdülkerim, Kenan ve Ferdi.