4 oyuncuyla koca Almanya'ya karşı oynamaya çalıştık. Adamların üçlüklerine rağmen yakın savunmadık ve maçı verdik. Alperen faul sınırındayken hoca oyunda tutuyor, böyle risk mi alınır..

Canınız sağ olsun ama artık ders çıkarmalıyız. Branştan farksız finallerde hep özgüvensiz tavırlar sergiliyor oyuncularımız.

Larkin olmasa çoğu sayımız yoktu bile..

Müthiş bir mücadele vererek kaybettik. Terlerinin son damlasına kadar oynadılar, tüm periyotları önde bitirdik ama sonuç aleyhimize oldu. Almanya çok sıkı takımmış haklarını vermek lazım.

Linç edilmezsem şunu diyeceğim; o son topu Alperen değil, Cedi kullanmalıydı. Cedi'nin eli bugün adeta yanıyordu. Alperen o son topta asist yapsa da MVP olacaktı zaten, o zor denemeye gerek yoktu. Süremiz vardı, süreyi kullanıp daha sakin bir hücum yapabilirdik, adamlar faul bile yapmamıştı bize...

Sağlık olsun.

Bravo 12 Dev Adam! Avrupa ikincisiyiz. Buruğuz ama gururluyuz.

Takımı tebrik ederim ancak bugünki maç için şahsi görüşüm çok farklı.
Bende bir sporcu olarak 20'li yaşlarımda o kadar ağırlık ile o kadar yüksek tempo ile o kadar maçımda neler yapmıştım.

Şuan ki takımı bu maçta, bana 3 ve 4 çeyrekte yoktular gibi bir his verdi sürekli.. Heleki son çeyrek...

Belki bazı arkadaşlarımız farklı düşünecektir, bana kızacaktır da ancak bu takımın bunlara ruhsal & bedensel hazırlıklı olması lazım. Bünye sağlamlığı, farkındalık, oradaki atmosfer vs bu hisler içinde zamanında olduğum ve yaşadığım için söylüyorum.

Bıraktığımızı ve maalesef çok yorulduğumuzu gördüm. Halbuki gencecik hepsi.. Elimizle verdik maçı

Neden yeniliyoruz çünkü bizim insanımız her şeye duygu yüklüyor aldıkları morale göre oynuyorlar. Moral yüksekse önünde kimse duramaz çatır çatır atıp farka gittiler. Ama adamlar fark açılsa da takmıyorlar disiplin var stabiller. Yani adamlar çıkıp potansiyelleri ile oynuyorlar o yüzden profesyoneller. Sonra patır patır yiyince moral de çökünce hemen salmaya başlıyorlar. Bu olay bizim milli takımlarda hep böyle oluyor karakterle ilgili bir şey sanırım. Futbolda da İspanya'ya 2 yol atsalardı ilk yarıdan nasıl hepsi dopingli gibi oynardı. Maalesef bu profesyonellik yok.