S C O

Uzman
Makaleler
1
Herkesin bildiği üzere arkadaşlar, basketbolda finale çıktık. Bu hem benim hem de tüm Türkiye için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Final maçımızda Almanya ile karşılaşacağız. Zor bir takım ama ben kazanacağımıza inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce bizim için istediğimiz gibi gider mi? 🇹🇷💪

Pazar akşamı son Basketbol Dünya şampiyonuna karşı sahaya çıkacağız. Yani oldukça zor bir maç olacak ama maça iyi hazırlanırsak kazanırız İnşallah.

Pazar akşamı son Basketbol Dünya şampiyonuna karşı sahaya çıkacağız. Yani oldukça zor bir maç olacak ama maça iyi hazırlanırsak kazanırız İnşallah.
Son şampiyon Almanya olmuştu değil mi? Bir de zor gibi görünüyor ama bizim için imkânsız değil. İnşallah kazanacağız.

Herkesin bildiği üzere arkadaşlar, basketbolda finale çıktık. Bu hem benim hem de tüm Türkiye için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Final maçımızda Almanya ile karşılaşacağız. Zor bir takım ama ben kazanacağımıza inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce bizim için istediğimiz gibi gider mi? 🇹🇷💪

Bence bu maç tamamen saha içindeki performansa ve takımın ruh haline bağlı. Almanya güçlü bir rakip ama Türkiye'nin de özellikle hızlı hücum, üç sayı çizgisinden etkili oyun ve enerjik savunmasıyla öne çıkabileceğini düşünüyorum. Eğer konsantrasyon bozulmaz ve takım birbirine güvenirse Türkiye'nin şansı yüksek.
Bence Türkiye yenmeli ama maç içinde küçük detaylara takılmak gibi top kayıpları, serbest atış yüzdesi, kritik savunma hamleleri sonucu belirler her zaman 💪🏀

Son 2 dakikasına kadar önde getirdiğimiz bir maç ama sonuç hüzün...
Birde Larkin milli takım kariyerini sonlandırmış. Onun gibi birini bulabilir miyiz hiç bilmiyorum.
Canınız sağ olsun 12 Dev adam :(