shockedblackguy

Üstün
Sorum başlıkta. Bazı insanlar kılıfların zamanla boyayı aşındırdığını veya kasayı hızlı eskittiğini söylemiş. Bu bilgiler doğru mu?
MacBook Air M4 15 inç kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dizüstü bilgisayarınız sabit bir yerde kalacaksa genel olarak(evdeki masanız mesela) üstüne güzel bir bez serebilirsiniz. Kılıfı mantıksız buluyorum hatta dizüstülere kılıf takıldığını bu konudan öğrendim. Çantada vesaire taşıyacaksanız da güvenceli olsun diye büyük bir beze sararak taşıyabilirsiniz.

Eğer dizüstü bilgisayarınız sabit bir yerde kalacaksa genel olarak(evdeki masanız mesela) üstüne güzel bir bez serebilirsiniz. Kılıfı mantıksız buluyorum hatta dizüstülere kılıf takıldığını bu konudan öğrendim. Çantada vesaire taşıyacaksanız da güvenceli olsun diye büyük bir beze sararak taşıyabilirsiniz.
Laptopa kılıf takmak hep bana saçma gelmiştir. Macintoshlarımız çok kıymetli en çok onlara kılıf takıyoruz. Bence oldukça gereksiz.
1 yıldır kullanıyorum hiç kılıf takmadım, sağında solunda hala hiçbir çizik bile yok.
Tablet, telefon gibi sürekli elinizde taşıdığınız bir cihaz olmadığı için çizilme ve eskime durumları o kadar hızlı gerçekleşmiyor.
Zaten takmayı pek düşünmüyordum, teşekkürler. Sürekli hareket halinde olacağım okul-ev arası ama yine de gerek yok. Çantamın korumalı gözü yeter de artar diye düşünüyorum.