gursson

Uzman
MacBook Air M4 cihazına sahibim, Mac'te oynanan oyunları oynamak istiyorum. Hangi oyuncu farelerini tercih etmemi önerirsiniz?

Palm tutuş şeklinde tutuyorum. Daha önce Windows bilgisayarım varken Razer Basilisk V2 kablolu kullanıyordum ve memnundum.

Fiyat aralığı 3-4 bin lira olabilir. Çok fark var ise 5 bin liraya çıkabilirim. Kablosuz olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Basilisk v2'den memnunsan hiç macera arama, direkt Razer Basilisk V3 Pro veya Logitech G502 X lightspeed al geç. Elin o ergonomiye alışmışken simetrik farelerle konforunu bozma. Mac'teki o garip mouse ivmelenmesini çözmek için de yanına Mac mouse fix kurmayı unutma, farenin hakkını anca öyle verirsin. Hayırlı olsun şimdiden.

Basilisk v2'den memnunsan hiç macera arama, direkt Razer Basilisk V3 Pro veya Logitech G502 X lightspeed al geç. Elin o ergonomiye alışmışken simetrik farelerle konforunu bozma. Mac'teki o garip mouse ivmelenmesini çözmek için de yanına Mac mouse fix kurmayı unutma, farenin hakkını anca öyle verirsin. Hayırlı olsun şimdiden.
Hem iş için hem de oyun için aradığımdan biraz düz bir model istiyorum. Renkli veya şekli çok değişik olmasın, göze batmasın.

Daha önceki konunuzda ATK Y9 Ultimate önermiştim size. Vazgeçtiniz sanırım almaktan. Sebebi neydi hocam? Gayet iyi mouse bütçenizde çünkü.
Hocam, Türkiyede inceleme bulunmaması ve çok fazla bilgi bulunmaması sebebiyle vazgeçtim. Sonra x1 v2 modeline takıldım ancak dongle olması taşınabilirliğe engel olacağından bluetoothlu bir mouse arıyorum artık :) Ya da macbook ile oyun oynamayacağım bilemedim. Yardımlarınız için teşekkürler.