moneymoon

Yetkin
M2 MacBook Air'in içerisinde kullancağım, sanırım 1-0, 5mm aralığındaki pedler daha makul görünüyor ancak hayatım boyunca hiçbir firmadan herhangi bir termal ped alıp uygulamasını yapmadığım için tam olarak bilmiyorum. Termal macunlardaki gibi üreticisine göre performans değişiyor mu onun için sormak istedim. Herhangi bir üretici veya model farkı var mı? Varsa hangi ürünü tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 MacBook Air'in içerisinde kullancağım, sanırım 1-0, 5mm aralığındaki pedler daha makul görünüyor ancak hayatım boyunca hiçbir firmadan herhangi bir termal ped alıp uygulamasını yapmadığım için tam olarak bilmiyorum. Termal macunlardaki gibi üreticisine göre performans değişiyor mu onun için sormak istedim. Herhangi bir üretici veya model farkı var mı? Varsa hangi ürünü tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
- M2 MacBook Air için termal ped seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var:
- Kalınlık: 0.5 mm ile 1.0 mm aralığındaki termal pedler genelde iyi bir seçenektir. Uyumu kontrol etmek için mevcut termal pedlerin kalınlığını ölçebilirsiniz.
- Malzeme: Silikon bazlı veya grafit bazlı termal pedler iyi seçeneklerdir. Bu malzemeler, ısıyı etkin bir şekilde iletebilir.
- Performans: Evet, farklı markalar ve modeller arasında performans farklılıkları olabilir. Düşük kaliteli pedler ısının etkili bir şekilde iletilmesini engelleyebilir.

- Önerilen markalar:
- Thermal Grizzly:
- Model: Thermal Grizzly Kryonaut (termal macun ama şirketin pedleri de mevcut)
- Arctic:
- Model: Arctic Thermal Pads
- Gelid Solutions:
- Model: Gelid GP-Ultimate

- Uygulama önerisi:
- Termal pedleri uygulamadan önce, eski pedleri dikkatlice çıkarın ve yüzeyi temizleyin.
- Yeni pedleri, ölçülerini doğru şekilde ayarlayarak yerleştirin ve sıkıca oturduğundan emin olun.

Alternatif ürün önerileri varsa, daha fazla bilgi ile dönebilirsiniz.