Albus Dumbledore
Yetkin
Şimdiden hayırlı olsun hocam, M3 versiyonunda da sıkıntı yaşamazsınız.Hayırlı olsun hocam. Ben M4 16gb yerine M3 24GB air versiyonunu aldım umarım M4 almadım diye pişman olmam.
Şimdiden hayırlı olsun hocam, M3 versiyonunda da sıkıntı yaşamazsınız.Hayırlı olsun hocam. Ben M4 16gb yerine M3 24GB air versiyonunu aldım umarım M4 almadım diye pişman olmam.
Hocam eğer müsaitseniz ve macbook'un başındaysanız mevcut ram kullanım kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?Şimdiden hayırlı olsun hocam, M3 versiyonunda da sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam eğer müsaitseniz ve macbook'un başındaysanız mevcut ram kullanım kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?
Sizi de çok yordum hocam kusura bakmayın. Aklımdaki ram muhabbetini netleştirmeye çalışıyorum da, bu haldeyken neler açık acaba?
Estağfurullah hocam, attığım durumda safari açıktı. Aşağı, en çok kullanımdan başlayarak sıralı şekilde ekliyorum.Sizi de çok yordum hocam kusura bakmayın. Aklımdaki ram muhabbetini netleştirmeye çalışıyorum da, bu haldeyken neler açık acaba?
Hayırlı olsun hocam. Ben M4 16 GB yerine M3 24 GB Air versiyonunu aldım umarım M4 almadım diye pişman olmam.
Açıkçası M4'üm olmadığı için arada ne fark anlayamam. Şu an için memnunum mesela ram kullanımına baktım açıkçası çok bir şey yapmasam bile 16GB'ı bazen aştığını gördüm fakat memory pressure kısmı ise hafiflerde seyrediyordu. Lafın kısası 24GB ram'i alın.Bende M4 16 GB RAM ile M3 24 GB RAM arasında kaldım. M3'ten memnun musunuz?