MacBook Air M3 alınır mı?

anthea

Uzman
Lisede öğretmenim. Hiç Apple ürünü kullanmadım. Huion grafik tablet Driver'ı kurarken falan Mac'te sıkıntı yaşar mıyım? Grafik tabletin kalemini tanımazsa falan diye çekiniyorum. Etrafımda Mac kullanan da yok neredeyse. Bir de Windows olmayışından başka bir sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımı da kestiremiyorum genel olarak. PDF düzenleme programı var eski Windows Laptop'umda (PDF annotator) parasıyla almadım lisansını. Windows'ta klavyeye kısayollar atamıştım farklı renkte kalemler silgi vs ders çok verimli oluyor. Mac'te bunları yapamazsam eğer biraz boşuna almış olurum. Fikir verebilir misiniz gidip bu programları kurup test edebileceğim bir yer de yoktur sanırım. Büyükşehirde değilim. Varsa nerelerde vardır? Bir de m4'lüsü ne zaman çıkar beklemeye değer mi M4, M3'e göre?

O paraya 4060 ekran kartı olan bir kasa ve monitör alırsınız, hem oyun oynarsınız hem de masaüstü bilgisayardan işlerinizi halledersiniz. Ya da 4050'li bir laptop tercih edebilirsiniz. Ben olsam tercih etmezdim.

Ayrıca "M4 MacBook Air, 2025 baharına doğru çıkması beklenen cihazlardan biri olacak ve bu model, Apple'ın diğer M4 ürünlerinde gördüğümüz özelliklere sahip olacak"

Evde masaüstü bilgisayarım var da yukarıda yazmamışım pardon. Macbook air'i okul için mobil olmak gerektiği için düşünmüştüm.

Hocam öncelikle merhaba, Huion'un resmi web sitesinden MacOS sürücülerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Huion'un Firmware Update Tool'u var mış yani bu işinizi kolaylaştırabilir Macbook'da. Reddit'te açılan birkaç konu başlığına bakmanızıda tavsiye ederim kullanıcı deneyimlerini paylaşanlar var. Uygulama konusuna gelecek olursak MacOS'da spesifik istekler içeren çoğu uygulama ücretli. Mesela PDF Expert ücretli fakat Xodo PDF gibi ücretsiz çözümler de mevcut. Mobilite açısından elbette Macbook bambaşka bir seviye fakat unutmayınız ilk başta MacOS'a alışmanız biraz zor olabilir fakat alıştıktan sonra aşırı rahat hissedeceğinize eminim. Okuldaki yapılacak işlemler için M3 fazlasıyla güçlü bir çip M4'ü beklemenizi önermiyorum. Kısayol atamalarını 3.parti yazılımlarla halledebilirsiniz.

Selamlar. Mac’te çalışıp çalışmadığını ya da var olup olmadığını merak ettiğin tüm uygulamaları liste halinde yazar mısın? Bilgisayarı açtığımda bu akşam senin için kontrol edeceğim.

Çok sağ olun pdf annotator var aklımda şu an sadece. O da sitesine baktığımda windows için var sadece. Yukarıda denilen Xodo'yu ben araştırayım işimi görür mü diye. Şey olabilir isleronline sitesinden etkileşimli tahta uygulamalarını indiriyoruz kitapların da üyelik olmayınca indirmenize izin vermez kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…