YazılımıSeviyorum

Çalışkan
Arkadaşlar az önce Trendyol'da MacBook Air M3'ü indirimde görünce sipariş verdim. 512 GB SSD ve 24 GB RAM ile beraber 46.000 TL idi.

Ürün bu: https://www.trendyol.com/apple/mc8p...6-p-880016017?boutiqueId=61&merchantId=275331

Siparişi verdikten sonra aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Öncelikle satıcı MediaMarkt ve garanti tipine "Resmi Distribütör Garantili" yazmışlar. Bu Apple Türkiye garantisiyle aynı mı? Daha sonra ben starlight rengini aldım. Bu renk nasıl? Kötü mü? Sonradan pişman olmayayım? Ürün bir de sıfır değil mi? Bir de en önemlisi yazılım işlerim için yeterli mi? Ağırlıklı olarak mobil programlama ile uğraşıyorum. Normalde M4 düşünüyordum ama 24 GB ve 512 GB'yi 46.000 TL'ye görünce direkt aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle hayırlı olsun hocam, çok güzel bir seçim yapmışsınız 🙂

“Resmi Distribütör Garantili” ibaresi, ürünün Apple’ın Türkiye’deki Bilkom gibi bir yetkili distribütörü tarafından ithal edildiğini gösterir. Ancak, bu durum Apple’ın destek vermesine engel olmaz. Kısaca Apple, ürününüze destek verecektir.

Renk oldukça iyi, açıkçası benim için aşırı önemli bir faktör değil ama yine de güzel bir renk seçimi olduğunu söyleyebilirim.

Aşırı profesyonel bir kullanım beklentiniz yok ise M4 yerine M3 çip de hayli hayli yeterli olur. Depolamanız yetmezse bi’ tane taşınabilir SSD veya iCloud ile çözersiniz.

İlk öncelikle hayırlı olsun hocam, çok güzel bir seçim yapmışsınız 🙂

“Resmi Distribütör Garantili” ibaresi, ürünün Apple'ın Türkiye'deki Bilkom gibi bir yetkili distribütörü tarafından ithal edildiğini gösterir. Ancak, bu durum Apple'ın destek vermesine engel olmaz. Kısaca Apple, ürününüze destek verecektir.

Renk oldukça iyi, açıkçası benim için aşırı önemli bir faktör değil ama yine de güzel bir renk seçimi olduğunu söyleyebilirim.

Aşırı profesyonel bir kullanım beklentiniz yok ise M4 yerine M3 çip de hayli hayli yeterli olur. Depolamanız yetmezse bi' tane taşınabilir SSD veya iCloud ile çözersiniz.

Ağırlıklı olarak mobil programlama ile uğraşacağım. Xcode, Android Studio ve VS Code'u bol bol kullanacağım. Yeterli olur mu sizce?