drjacob Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 743 Beğeniler 377 Yer localhost 24 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar M3 Air'e Windows ve Kali kurabilir miyim? Açılışta 3 tane seçenek çıksın: macOS, Windows, Linux diye, bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Arkadaşlar M3 Air'e Windows ve Kali kurabilir miyim? Açılışta 3 tane seçenek çıksın: macOS, Windows, Linux diye, bu mümkün mü?
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 24 Ağustos 2024 #2 Windows'u Parallels ile kurabilirsin, ama Boot Camp yoluyla artık mümkün değil. Makine içinde çalıştırabilirsin diğer işletim sistemlerini.
Windows'u Parallels ile kurabilirsin, ama Boot Camp yoluyla artık mümkün değil. Makine içinde çalıştırabilirsin diğer işletim sistemlerini.
KS KS drjacob Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 743 Beğeniler 377 Yer localhost 25 Ağustos 2024 #3 guneralp dedi: Windows'u parallels ile kurabilirsin ama boot camp yoluyla artık mümkün değil. Makine içinde çalıştırabilirsin diğer işletim sistemlerini. Genişletmek için tıkla... Windows uzak PC kiralama olayı var ya Kali içinde var mı?
guneralp dedi: Windows'u parallels ile kurabilirsin ama boot camp yoluyla artık mümkün değil. Makine içinde çalıştırabilirsin diğer işletim sistemlerini. Genişletmek için tıkla... Windows uzak PC kiralama olayı var ya Kali içinde var mı?
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 25 Ağustos 2024 #4 drjacob dedi: Windows uzak PC kiralama olayı var ya Kali içinde var mı? Genişletmek için tıkla... Kali'yi bilmiyorum maalesef. VDS kiralamak yerine Parallels ile direkt olarak gerçeğe en yakın emülasyonu sağlayabilirsiniz.
drjacob dedi: Windows uzak PC kiralama olayı var ya Kali içinde var mı? Genişletmek için tıkla... Kali'yi bilmiyorum maalesef. VDS kiralamak yerine Parallels ile direkt olarak gerçeğe en yakın emülasyonu sağlayabilirsiniz.
KS KS drjacob Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 743 Beğeniler 377 Yer localhost 25 Ağustos 2024 #5 guneralp dedi: Kali'yi bilmiyorum maalesef. VDS kiralamak yerine parallels ile direkt olarak gerçeğe en yakın emülasyonu sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Parallel ile ARM sürüm kurulmuyor mu?
guneralp dedi: Kali'yi bilmiyorum maalesef. VDS kiralamak yerine parallels ile direkt olarak gerçeğe en yakın emülasyonu sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Parallel ile ARM sürüm kurulmuyor mu?
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 25 Ağustos 2024 #6 drjacob dedi: Parallel ile ARM sürüm kurulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor. Ancak emülasyonu aşırı başarılı değil.
drjacob dedi: Parallel ile ARM sürüm kurulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor. Ancak emülasyonu aşırı başarılı değil.