ali09183

Çalışkan
MacBook Air M3, 16 GB bellek sürümüne sahibim. Cihaz daha 1 haftasını bile doldurmadı. Pil performansını aşırı övdüler fakat bana pek de etkileyici gelmedi doğrusu. Macbook'a USB çoğaltıcısı ile 2K monitörümü bağlıyorum ve iki ekran olarak kullanıyorum. Bugün düşük güç modu aktifken 1 saat 50 dakika boyunca İkinci ekranımdan video izleyip macbook'un ekranından da not çıkarttım ve şarjım 84den 60'a indi. Normal mi sizce bu performans yoksa zaman geçtikçe artar mı?

Monitöründe PD (Power Delivery) yok mu? Asus monitörler hem laptopu şarj ediyor hem de görüntü veriyor MacBook ile.
Yok hocam maalesef. Oyun bilgisayarıma bağlı olan monitörüm bu. Macbook için özel almadım. Sizce nasıl pil performansı? Monitöre bağladığım için mi böyle? Ya da zamanla artar mı?

Akşam akşam matematik beni terk etmiş kusura bakma:rofl: 8 saat pil ömrü... Bilemedim açıkçası.
Hocam monitör bağladığım için böyle oşmuş olabilir mi?

Selamlar tekrardan. Dün yaptığım paylaşımdan sonra bugün tekrardan test ettim. Aynı kullanım senaryosunda harici monitör bağlamadan kullandığım zaman 1 saatte %4 şarj yedi. Düz mantık hesaplarsak toplamda 25 saat gidiyor aslında. Oldukça tatmin olduğumu söyleyebilirim. Dün 2 saat bile olmadan toplamda %24lük bir kayıp vardı ve bugün performans neredeyse 3 katına çıktı.

Ayrıca düşük güç modu da kapalıydı bugün

Son düzenleme: