Peak2Core 12

Başarılı
Selamlar,

MacBook Air M4 kullanıyorum. Birkaç gündür iOS 27 sürümünü kullanıyorum. Problemim şu; cihazla işim bittikten sonra kapağı kapattığımda, yaklaşık 24 saat sonra tekrar açtığımda %4-%5 pil düşmüş oluyor. Tam hatırlamıyorum ama 1.5-2 ay önceki kullanımlarıma kadar cihazı 2-3 gün kullanmasam bile %1 şarj anca gidiyordu. Bu sorunla ilgili önerisi olan ya da başına gelen var mı? Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Ek olarak cihazın batarya sağlığı %100.
Cihazı Şubat 2026'da satın aldım.

Terminal'e ⁠pmset -g assertions⁠ yazarak uykuyu engelleyen bir uygulama var mı bakabilirsin. Genelde güncelleme sonrası senkronizasyondan kaynaklanır.

Selamlar,

MacBook Air M4 kullanıyorum. Birkaç gündür iOS 27 sürümünü kullanıyorum. Problemim şu; cihazla işim bittikten sonra kapağı kapattığımda, yaklaşık 24 saat sonra tekrar açtığımda %4-%5 pil düşmüş oluyor. Tam hatırlamıyorum ama 1.5-2 ay önceki kullanımlarıma kadar cihazı 2-3 gün kullanmasam bile %1 şarj anca gidiyordu. Bu sorunla ilgili önerisi olan ya da başına gelen var mı? Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Ek olarak cihazın batarya sağlığı %100.
Cihazı Şubat 2026'da satın aldım.
Kendi kendine düşürüyor pili, orantı sabit olmaz. Şarj aleti bağlı kullanırım ama gecen gün yüzde 86 olmuş ve pili şarj etmeye devam et gibi bir tık çıktı pil simgesinde.