wallywestr

Uzman
Excel öğrenmem gerekiyor. Bu yüzden laptop almak istiyorum. Uzun vadeli, stabil bir performans için MacBook almayı düşündüm ama bazı insanlar MacBook’ta Excel’in düzgün çalışmadığını söylüyor. Özellikle kısayolların iyi çalışmadığını ve Windows’ta bunların daha verimli olduğunu belirtiyorlar. MacBook işime yarar mı, yoksa Windows laptop mu almalıyım?

Tabii ki de kullanılır. Excel'in MacBook'ta düzgün çalışmadığını hangi bilgisiz söylüyor acaba? Hatta şöyle diyeyim, Microsoft uygulamalarının Mac versiyonları Windows versiyonlarından daha kullanışlı ve şık.

Bu başlıkta kullanan insanlar şikayetçi olmuş. Özellikle 25 yıldır kullanan biri bazı kestirmelerin Mac versiyonunda direkt olmadığından bahsetmiş

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu başlıkta kullanan insanlar şikayetçi olmuş. Özellikle 25 yıldır kullanan biri bazı kestirmelerin Mac versiyonunda direkt olmadığından bahsetmiş

MacBook için Excel uygulamasında herhangi bir fonksiyon eksikliği veya kullanım kısıtı söz konusu değil. İçin rahat olsun. Öyle şey olur mu yahu hiç? Milyonlarca insan iş için MacBook kullanıyor. MacBook harika bir iş istasyonudur.

O zaman uzun vadeli sorunsuz kullanım ömrüne rağmen tavsiye etmiyorsunuz. Anladım hocam :(

Ama halledilmeyecek şey değil Excel bir şekilde. Onun dışında M2 Air'imden gayet memnunum, telefon gibi gidiyor şarjı. Sadece fanının olmaması yüzünden yükte ısınabiliyor ve şarjı biraz hızlı bitebiliyor. Şu an laptop alacak ve full Excel kullanacak olsaydım Win, Excel'i bir şekilde halledebilirim deseydim ve para sorunum olmasaydı fanlı OLED bir Pro alırdım. Mac'leri uzun yıllar sorunsuzca kullanırsın, kasası vs. de çok kaliteli.