Dosya transferi de böyle sürükle-bırak yapılabiliyor mu?
Bak onu bilemedim ama zaten AirDrop var. Saniyeler içinde Gigabyte'larca dosyayı aktarabiliyorsun. Yeni iOS 17 güncellemesiyle de cihazlar birbirine dokunduğu an dosyayı gönderiyor anında. Paylaş'a tıklaman ve cihazları dokundurman yeterli.

Ben Macbook'a bayılıyorum zaten. Ancak rezalet para harcatma politikası yüzünden de bir o kadar tiksiniyorum. Aletin kendisi çok iyi.

2024 yılında 8 GB bellekli model çıkarmak, render alınırken yetersiz kalıyor defalarca kere testlerde kanıtlandı zaten. 120 Hz için Pro sürümünün alınması gerekliliği, hala utanmadan 256 GB depolamalı model çıkarmak. Bunların hepsi daha fazla para harcamaya zorlamak işte.

Airdrop çok sıkıntılı özellik değil miydi ya? Bir çalışıp bir çalışmıyordu.

AirDrop'u iş yerimde ve kendi cihazlarım arasında çok sık kullanırım. 100 kere dosya gönderiyorsam belki 1'inde cihazı bulamama sorunu oluyor, o da cihazdaki AirDrop'u kapatıp açınca hızlıca çözülüyor. Belki de öncesinde sorun vardı da çözdüler, bilemem ama başlığı açan kişi %50 çalışma şansı vermiş, asla öyle bir şey geçerli değil, çok uzun zamandır kullanırım hiçbir zaman da o kadar yüksek oranda bir hata payıyla karşılaşmadım.