M1 Max ile 5 saat 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum, Windows bilgisayarlara göre fazlasıyla iyi; fakat vaat ettikleri şeylerle ve günler boyu kullananların söylediği gibi bir deneyimim benim pek olmadı. sanki biraz abartılmış. Kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorum.
Vadedilen 15-20 saatlik süreler Safari'de takılmak, metin yazmak veya video izlemek gibi hafif işler için geçerli. M1 Max çipinde ağır programlar çalıştırıyor, video render alıyor ya da GPU'yu yüke sokuyorsan 5-6 saat almak çok normal.
M1 Max de artık 5 seneyi devirdi sayılır neticede.
M1 Max ile 5 saat 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum, Windows bilgisayarlara göre fazlasıyla iyi; fakat vaat ettikleri şeylerle ve günler boyu kullananların söylediği gibi bir deneyimim benim pek olmadı. sanki biraz abartılmış. Kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorum.
Ben sınav zamanı (iktisat okuyorum) PDF okumalarında, araştırmalarla 1-2 gün kullanıyordum. Günlük kullanımımda da 1,5 gün çıkıyor ancak Antigravity, Claude, Xcode, simülatörler kullanınca 6-7 saat ekran süresi veriyor. Cihaz Pro M4.